Skeifa: Visionsdag

Lørdag den 6. oktober 2012

KUN FOR SKEIFA-MEDLEMMER

Visionsdag lørdag den 6. oktober kl. 12-16.30

  • gratis for alle i Skeifa
  • på Tingkærskolen Ørbækvej 701, 5220 Odense SØ

I bestyrelsen snakker vi løbende om vores ønsker, ideer m.v. for klubbens udvikling og virke. Dagen skulle gerne hjælpe os til at se klubben over længere tid, hvor er vi om 5 år, 10år – hvad vil vi med Skeifa og hvad vil vi gerne være kendt for, tilbyde vores medlemmer mv.

Det bliver en dag hvor alle kan bidrage til vores fælles udvikling og komme til orde. Intet er for stort eller for småt til at blive vendt, så længe det bærer fremad.
Martin Andersen, coach DGI i Svendborg vil hjælpe os med at samle trådene.

Vi glæder os meget til en god, lærerig og fremadrettet snak, så mød op og hjælp os og din egen klub på vej.
Tilmeldingen lukker den 2. oktober 2012.
Hvis du ikke når at tilmelde dig og alligevel får mulighed for at deltage, så er du velkommen på selve dagen, men tilmeldingen sikrer dig frokost og kaffe m.m og hjælper os til planlægningen.

Dagens forløb
Vi starter kl. 12 med en let, men lækker frokost. Fra 13 – 16 snakker vi om alt det der rør sig, alt det vi brænder for, alt det vi drømmer om og alt det, der kan føre Skeifa videre, gøre Skeifa stærkere og samle de mange forskellige interesser i én klub. Vi afrunder dagen kl. 16 og er færdige senest 16.30. Bestyrelsen samler op på de kommende bestyrelsesmøder og fremlægger handleplaner på generalforsamlingen.

Baggrund for denne visionsdag
En lørdag i oktober 2011 forsøgte bestyrelsen at indkalde samtlige klubbens udvalg til en snak om det fælles arbejde i Skeifa. En del meldte sig, en del ville gerne komme men havde planlagt andet og andre udvalgsmedlemmer mente ikke, der var behov for at mødes for at de kunne udfylde deres job i klubben.

På sidste generalforsamling enedes man så om at mødet skulle gentages, men denne gang åbent for alle. Derfor afholder Skeifa sin første visionsdag lørdag den 6. oktober.

I vedtægterne for Skeifa stå blandt andet: ”Foreningens formål er at lave aktiviteter for brugere af den renavlede islandske hest og udbrede kendskabet hertil samt virke for dennes korrekte anvendelse”. Kun fantasien sætter grænser for hvilke aktiviteter Skeifa kan sætte i gang for at opfylde dette formål.

Videre står der: ”Alle med interesse for den islandske hest kan optages som medlemmer”. Det modsatte ville næppe forekomme, altså at man meldte sig ind for at modarbejde hestene og deres ejere, men vi har nok alle prøvet at møde nogen eller diskutere med nogen, som man var lodret uenig med. Om hestens ve og vel, om måden at ride på osv. Altså er en løbende dialog nødvendig, og vi er i bestyrelsen åbne over for at gentage en sådan dag med jævne mellemrum – det afhænger blandt andet af jer der dukker op.

Vi glæder os.
Bestyrelsen i Skeifa

Arrangørens kontaktinfo

SKEIFASe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Tingkærskolen
Ørbækvej 701
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil