Skeifa: Fælles weekendtur – riderute sydfyn

31. august - 1. september 2013

KUN FOR SKEIFA-MEDLEMMER

Dette års fællestur bliver den 31/8 -1/9 2013.

Ryttere og heste får base på Faaborg Camping, Odensevej 140, 5600 Faaborg.

Lørdag rider vi en tur på ca. 20 km til Holstenshusskov. Søndag rider vi i området Svanninge Bjerge og turen her bliver knap så lang. Vi deler os i to hold, hvis vi bliver mange. Vi kan evt. også ride en kortere tur med nogle af deltagerene.

Prisen er inkl. aftensmad lørdag, morgenmad og frokost søndag, ridekort og heste i fold.

Drikkevarer kan du selv medbringe eller købe hos os eller i kiosken på campingpladsen. Vi sørger for tepose og pulverkaffe og kan koge vand i fælleskøkkenet.

Overnatning sker i eget telt eller egen campingvogn eller i en af de syv køjepladser vi kan tilbyde i de 2- 4 mands hytter vi har booket. Hvis du vil sove i din bil eller trailer skal du bestille og betale plads fordi den så skal stå et andet sted end de andre biler og trailere. Campingpladsen skal nemlig vide hvor alle overnatter i tilfælde af brand mv.

Du skal medbringe eget foldmateriel, spande og foder udover græs til din hest. Vi skal selvfølgelig rydde foldene for hestemøg.

Til dig selv skal du smøre en madpakke og medbringe drikkevarer til frokost lørdag, som vi spiser under turen. Du skal selv fragte det på dig/din hest.

De andre måltider spiser vi sammen i fælleslokalerne på campingpladsen. Øvrige drikkevarer, snacks og slik skal du selv medbringe eller købe på pladsen.

Vi sender e-mail med praktiske oplysninger en uges tid før vi mødes,

Vi håber mange bakker op om dette års weekendtur i Skeifa regi.

Venlige hilsner fra Jens Syrach, Ole Søgaard og Kisse Leth

Arrangørens kontaktinfo

SKEIFASe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Faaborg Camping
Odensevej 140
5600 Faaborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil