Skeifa: Sensommerstævne DRL

Lørdag den 24. august 2013

Skeifa Svendborg inviterer til åbent sensommerstævne på Skeifa Svendborgs baner, Hellegårdsvej 63, 5700 Svendborg. Stævnet har DRL-status.
Der rides efter FIPO 2013 og “Regler for stævneridning i Danmark”.

Flg. klasser udbydes: (max 25 ekvipager pr. klasse)
T.3, T.5, T.8, 4.2, 4.5 og 5.2.
Klasserne afvikles med 3 ekvipager på banen ad gangen. Der afvikles A-finaler i klasser med mere end 10 deltagere. Der afvikles ikke B-finaler. Ved min. 8 juniorer i en klasse, afvikles der særskilt juniorfinale.

Der skal forevises dokumentation for korrekt vaccination af hesten, hestepas, Tro & Love-erklæring samt dokumentation for betaling af rytterlicens, såfremt denne ikke fremgår af Dansk Islandshesteforenings hjemmeside.

Startgebyret er kr. 400,- pr. ekvipage.
Der er mulighed for opsætning af fold. Medbring selv hegnsmateriale.

Hvis du ønsker opstaldning, har Skovsbogaard, Skovsbovej 262, 5700 Svendborg et begrænset antal bokse til udlejning. Prisen er 200 kr. pr. dag/nat, inkl. halmstrøelse. Evt. spåner skal du selv medbringe.

Tilmelding skal ske på SPORTI. Sidste tilmelding er 11. august kl. 18:00. Startgebyr refunderes ikke.

Foreløbigt program for stævnet bliver offentliggjort på www.skeifa-svendborg.dk ca. en uge inden stævnet, og foreløbige startlister samme sted den 21. august.

Det vil være muligt at købe mad, drikkevarer, kaffe m.m. i vores cafeteria til fornuftige priser – glæd dig til en super hyggelig dag i Svendborg!

Vi har brug for hjælpere og dommersekretærer – hvis du har mulighed for at hjælpe håber vi du vil kontakte Pernille Elman på pernille.elman@gmail.com.

Vi glæder os til at se jer!

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa SvendborgSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Skeifa Svendborg
Hellegårdsvej 63
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil