Det fynske islandshestefølshow

Lørdag den 26. september 2009

Lokalklubberne Skeifa og Litur inviterer hermed alle interesserede til en festlig dag i Nr. Åby Rideklubs faciliteter på Hedegaardsvej 10, 5466 Asperup. Der er fri entre.

Bedømmelsen af de islandske føl starter kl. 10 og vi forventer, at den festlige dag slutter ca. kl. 16. Det er kun føl fra 2009 der kan deltage i selskab med deres stambogs førte mødre. I pausen vil der være forskellige opvisninger, der viser den islandske hests alsidighed og anvendelighed.

Bedømmelsen af føllene ligger i kompetente hænder hos FEIF dommer Lotte Berg og Tenna Salmonsen. Deres bedømmelse af føllene vil bliver transmitteret til publikum så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse ved dagens afslutning.

Vinderne, af årets show går sammen med de øvrige show vindere, videre til eliteshowet, som denne gang afholdes i forbindelse med World Cup i Fyns Arena i februar.

Rideudstyrsbutikken, Islandshesten, stiller op med et bredt sortiment af butikkens varer til både hest og rytter.

Rideklubbens cafeteria vil holde åbent hele dagen og stilen er omlagt til sund og lækker mad. Foruden sandwich vil der også være en varm ret.

Hold øje med Skeifas hjemmeside på www.skeifa.dk  hvor info løbende vil blive lagt ind og hvor der også vil være link til Sporti, hvor tilmeldingen åbner den 8. august og slutter den 13. september, - eller ved 45 tilmeldte føl.

Det koster 375 kr. at få et føl bedømt og man kan med fordel lade føllet chippe og registrere inden pladsen forlades.

Det er muligt at få annoncer for evt. hingste i vores program. Kontakt da venligst Anne Marie Schulz på schulz38@mail.tele.dk eller Anette Henner henner@tdcadsl.dk senest 1. september.

For yderligere information kontakt da venligst Vibeke Stuhr, vs-litur@postkasse.com  eller på 30 27 76 91.

På arrangørgruppens vegne og på gensyn

Vibeke Stuhr

Arrangørens kontaktinfo

Litur og SkeifaSe arrangørklubberne på SPORTI

Litur
Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Nr. Åby Rideklub
Hedegaardsvej 10
5466 Asperup
Danmark Vis på kort Navigér hertil