Geysir Orienteringsridt

Lørdag den 21. september 2013

Geysir inviterer igen til orienteringsridt i Bidstrupskovene

Igen i år afholder Geysir orienteringsridt – lørdag den 21. september 2013 i Bidstrupskovene.

Igen i år har vi allieret os med orienteringsløberklubben fra Birkerød, så vi kan lave et rigtigt orienteringsløb. Man skal finde et antal poster indtegnet på de særlige ’orienteringskort’, og posterne er i skoven markeret  de særlige orange og hvide skærme, som de ’rigtige’ orienteringsløbere bruger.

Vi regner med, at ruten i Bidstrupskovene bliver (mål i fugleflugt) ca. 8 km lang, men helt hvor langt afhænger selvfølgelig af dine evner til at læse et kort.

I rider som hold med max 3 deltagere på hvert hold – og der bliver i alt plads til 60 heste. Melder du dig til som 'enkelt ekvipage', så sørger arrangørgruppen for, at du ikke kommer til at ride alene rundt. Alle kommer af sted i hold på mellem 2 og 3 ekvipager.

Er I et hold, der gerne vil ride sammen, så husk at skrive holdets navn, når I melder jer til. Der er ingen aldersbegrænsninger, men man skal helst kunne læse/forstå et kort (så to juniorer skal have en voksen med som tredje mand – og man må gerne medbringe læsebriller og kompas som hjælpemiddel).

Vi mødes på den store parkeringsplads bag Avnstrup Asylcenter kl. 10 lørdag den 21. september. Her vil vi give en kort introduktion i ’kunsten at læse et kort’, og hvor reglerne (som er meget få) præsenteres. Målet er at finde alle poster inden for den fastsatte idealtid. Den/de, som kommer nærmest tiden med flest fundne poster, vinder.

Der åbnes for tilmelding via Sporti (www.sporti.dk) mandag den 26. august, og max antal deltagere er 60. Medlemmer af Geysir kan melde sig til fra den 26. august og frem til den mandag den 2. september. Eventuelle ledige pladser er herefter åbne for ikke-Geysir medlemmer. Der lukkes for tilmelding den 3. september, og prisen er for medlemmer 100 kr. og for ikke-medlemmer 150 kr.

Holdlister, rytterbrev og den slags sendes til alle deltagere i løbet af ugen før løbet.

Når alle er kommet i mål, samles vi til en kølig ting til halsen.

Endelig skal du vide: vi har fået lov at låne ’rigtigt orienteringsløber-udstyr’ af Orienteringsklubben Øst Birkerød – altså med skærme, kort og tidsmålere. Hver tidsmåler koster 400,00 kr., så vi må ikke miste dem undervejs. Skulle det ske, at du mister tidsmåleren (SI-brikken), bliver vi nødt til at opkræve den ekstra omkostning af dig. Til gengæld skal vi nok sørge for nogle gode ’dimser’ til at sætte tidsmåleren fast med, så vi minimerer risikoen for den slags uheld.

Vi glæder os meget til at se dig og din hest i skoven. Forhåbentlig på gensyn?

Mvh

Geysir

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Avnstrupvej 1
4330 Hvalsø
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Parkeringspladsen bag Avnstrup Asylcenter, Avnstrupvej/Vestre Sanatorievej kl 10.