Skeifa: Tur til Island

29. juni - 7. juli 2014

Kun for Skeifamedlemmer

Kære alle juniore i Skeifa

Nu er turen til Island til næste sommer så småt ved at tage form. Det bliver spændende. Det er på tide at få en tilmelding sat op her på SPORTI. Vi beder jer i første omgang om at om at indbetale et depositum på 500 kr.

Vi rejser af sted d. 29. juni og kommer hjem d. 7. juli. Det er klubben Sleipnir ved Selfoss, der er vores værter hele ugen. De glæder sig til, at vi kommer og besøger dem.

Planen er, at vi de første dage er hjemme i klubben i Selfoss. Her vil der stå forskellige hesteaktiviteter på programmet. Vi vil blive privat indkvarteret hos de familier, som har juniore, der har planer om at komme og besøge os og være med til WM i Herning i 2015.

De sidste dage tager vi til Landsmot, hvor alle skal bo i en fælles lejr.

Økonomien er ikke endeligt afklaret på nuværende tidspunkt. Kan fortælle at vi forventer at flybilletterne koster ml. 1500 og 2000 kr. pr. næse. Entre til Landsmot ca. 1000 kr.. Dertil kommer bustransport/forplejning/ div. Entreer, måske noget indkvartering. Vi satser naturligvis på at gøre det så billigt som muligt og vil også undersøge muligheden for at søge fonde el. lignede.

Vi har sat en max. ramme på 5000 kr., men satser på, at vi kan gøre det for mindre. Hertil komme lommepenge.

For at deltage skal du være mellem 13 og 18 år. Det betyder at du skal være fyldt 13 år, inden vi tager af sted. Være medlem af Skeifa. Være med på at bo sammen med en evt. flere af dine danske kammerater hos en islandsk familie. Være med på at håndtere og ride heste du ikke kender både på tur og på bane. Være indstillet på at bidrage, når vi får besøg i 2015 eksempelvis som værtsfamilie eller lign.

Vi glæder os til at se din tilmelding.

Mange hilsner

Dorthe og Rikke

Skeifas Juniorudvalg

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa Juniorudvalg v/Dorthe MastrupSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil