Skeifa-Svendborg: GÆÐINGA GAMES i Svendborg

21. - 23. marts 2014

Gæðinga Games
Gæðinga Games er en clinic for alle ryttere - uanset om man er rutineret stævnerytter eller skovtursrytter.
Gæðinga Games er baseret på en vision om, at hest og rytter får et bedre partnerskab, hvor mulighederne for bedre samspil i ridningen og derved mulighederne for at konkurrere på alle niveauer forbedres. Ligeledes er det en clinic for dem, som blot ønsker optimering af deres ridning i dagligdagen. Gennem undervisningen vil man få bedre indsigt i både sin egne og hestens udvikling og potentiale. Der kræves ingen erfaring inden for konkurrenceridning, for at deltage i Gæðinga Games.

Gæðingakeppni startede i 1944, og er den ældste konkurrenceform for islandske heste. Her konkurrerer man om, hvem der har den bedste ridehest. Den som alle andre ønsker at eje – den rigtige GÆÐINGUR!

Fredag aften vil der være teori, hvor instruktørerne gennemgår historien om gæðingakeppni og den islandske hest, hvad dommerne ser efter under konkurrence samt videogennemgang af forskellige heste. Der vil også være mulighed for at stille alle de spørgsmål, man skulle have på hjertet.

Lørdag vil man få individuel undervisning, hvor instruktørerne også afprøver hestene. Der undervises i at forbedre hest og rytter på det niveau de befinder sig på, og for hver rytter vil der blive udarbejdet en evalueringsformular.

Søndag rides der gæðingakeppniprogrammer, for både uøvede og øvede ekvipager. Der vil blive undervist i at sammensætte et optimalt program for den enkelte ekvipage, og der vil blive givet råd om, hvad dommerne specifikt kigger efter. Til slut vil hver rytter få færdiggjort den individuelle evalueringsformular med karakterer, konstruktiv kritik til forbedringer og andre vigtige ting til videre hjemmetræning.

Instruktørerne fra Island er:
• Ingibergur Árnasson som både er gæðingakeppni- og sportsdommer, og har 25 års erfaring som dommer i Island og i udlandet.
• Sindri Sigurdsson, som er uddannet træner og instruktør fra Hólar med 20 års erfaring samtidig med at han er gæðingakeppnidommer.

Undervisningen vil foregå på engelsk.

Det er muligt at slå fold op til overnattende heste. Kommer man langvejs fra, og evt. har brug for boks til hesten, anføres dette i bemærkninger eller der sendes mail til arrangør.

Der er mulighed for tilkøb af frokost lørdag og søndag og salg af øl/vand. Menuen vil bestå af frikadeller med pastasalat og skinketærte med grov salat. Kaffe og kage er inkluderet i prisen alle dage.

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa SvendborgSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Hellegårdsvej 63
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil