Skeifa Svendborg Forårsstævne DRL Sport B+C

Fredag den 18. april 2014

Skeifa Svendborg inviterer til åbent forårsstævne DRL Sport B og Sport C på Skeifa Svendborgs baner, Hellegårdsvej 63, 5700 Svendborg. Der rides efter FIPO 2014 og “Regler for stævneridning i Danmark”.

Flg. klasser udbydes: (max 25 ekvipager pr. klasse) T8, T5, T3, 4.5, 4.2, 5.2. Klasserne afvikles med 3 ekvipager på banen ad gangen. Der afvikles A-finaler i klasser med mere end 10 deltagere. Der afvikles ikke B-finaler. Ved min. 8 juniorer i en klasse, afvikles der særskilt juniorfinale.

Der skal forevises dokumentation for korrekt vaccination af hesten, hestepas, Tro & Love-erklæring samt dokumentation for betaling af rytterlicens, såfremt denne ikke fremgår af Dansk Islandshesteforenings hjemmeside.

Startgebyret er kr. 400,- pr. ekvipage. Til klasserne T8, T5, 4.3 kræves C-licens. Til klasserne T3, 4.2, 5.2 kræves B-licens.

Der er mulighed for opsætning af fold. Medbring selv hegnsmateriale.

Tilmelding skal ske på www.sporti.dk. Sidste tilmelding er 6. april kl. 18:00. Startgebyr refunderes ikke.

Foreløbigt program for stævnet bliver offentliggjort på www.skeifa-svendborg.dk ca. en uge inden stævnet, og foreløbige startlister samme sted den 13. april.

Det vil være muligt at købe mad, drikkevarer, kaffe m.m. i vores cafeteria til fornuftige priser – glæd dig til en super hyggelig dag i Svendborg!

Vi har brug for hjælpere og dommersekretærer – hvis du har mulighed for at hjælpe håber vi du vil kontakte Pernille Elman på pernille.elman@gmail.com

Vi glæder os til at se jer!

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa SvendborgSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Skeifa Svendborg
Hellegårdsvej 63
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil