Elitefølshow 2010

Lørdag den 20. februar 2010

Skeifa og Litur afholder elitefølshow i Fyns Arena den 20. februar 2010.

Arrangørerne af World Cup, har inviteret os til at afholde showet sammen med deres store dag i Fyns Arena i februar 2010, - og det har vi sagt, mange tak til!

Eliteshowet vil blive afholdt efter samme principper som de sidste års eliteshows. Føllene vises to og to og de bliver bedømt for de gangarter og bevægelser de viser på dagen. Bygningskaraktererne fra den tidligere bedømmelse bliver der ikke rørt ved, - medmindre der er sket noget positivt.

I februar måned er mange af føllene vænnet fra og kommer til showet uden deres mor, - men World Cup vil gerne vise alle deltagerne i dansk avl, - og derfor bedes I tage billeder og/eller video af de vindende føl og især deres mødre, - for så vil de nemlig blive vist på storskærme samtidigt med føllet bliver vist i hallen. Faderen til føllet kan man sikkert se på et andet tidspunkt under World Cup!

Det er op til Jer, at sende brugbart billedmateriale ind til os på enten DVD eller USB-stik, - som returneres efter showet. Vi mener, det gør fremvisningen festligere og mere informativ, at publikum også kan se moderdyret.

Deltagergebyret er 400 kr. Det er muligt at leje bokse til 625 kr incl. moms. Det er ikke et krav med boks, så føllet må gerne opholde sig i traileren i ventetiden.

Der medfølger én to-dags billet pr. føl, - men hjælpere er velkomne i staldområdet.

I begyndelsen af december måned skriver vi rundt til alle de vindere vi har fået oplyst via dommere eller arrangører. I første omgang er det ejerne af de føl der blev nr. 1 som henholdsvis hingste- og hoppeføl der kan tilmelde sig. Er de ikke interesserede i at deltage i eliteshowet, - kontakter vi dem der blev nr. to.

Vi skal så bruge relevante data på føllet, - altså afstamning og fødselsdata. Vi skal også bruge en kopi af det udfyldte bedømmelsesskema I fik udleveret efter følshowet. Mail den til vs-litur@postkasse.com eller send det pr post til Vibeke Stuhr, Røjleskovvej 77, 5500 Middelfart

Se tilmeldingsblanketten her på Sporti.

Husk at føllet skal have gyldig vaccination og en udfyldt tro- og love erklæring uden anmærkning.

Yderligere oplysninger vedr. elitefølshowet vil blive mailet til jer hurtigst muligt.

For yderligere information kontakt da venligst Vibeke Stuhr, vs-litur@postkasse.com eller på 30 27 76 91.

Med håbet om at se rigtig mange i Fyns Arena

Venlig hilsen fra det Fynske Følshow

Arrangørens kontaktinfo

Litur og SkeifaSe arrangørklubberne på SPORTI

Litur
Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Arena Fyn
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil