Hekla: Klubmesterskab 2015

Lørdag den 19. september 2015

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afholdes på Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev på 250 m. ovalbane. Vi gør opmærksom på, at hvis vejret ikke er med os, vil stævnet blive flyttet i ridehallen. Flyttes stævnet indendørs, vil gangartsklasser undtaget 3gang blive aflyst!

Stævnet afholdes den 19. september 2015 og starter kl. 11:00. Check ind lørdag fra kl. 9.30 til kl. 11. Der vil blive afholdt dommer/ryttermøde kl. 10:40 foran ridehallen. Såfremt vejret ikke tillader det, flyttes ryttermødet ind i ridehallen. Læs mere om hver klasse her (start på side 59).

Følgende klasser vil blive afviklet på ovalbanen (250m): T8, T8Junior, T5, T4, T3, 4.5, 4.5Junior, 4.3, 4.2, 5.2 og 3-gang (Tølt, trav og skridt)

Der rides med flere på banen i alle klasser. Der rides ikke finaler, men de 5 bedste i alle klasser præmieres. Med 5 eller færre deltager i en klasse, vil klassen aflyses og man kan frit vælge en anden klasse. Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden www.nihekla.dk fra d. 15. september. Startlister vil være hængt op på pladsen senest en time før klassens start.

Min. 40 deltagere og max 80 deltagere - Kun for Hekla medlemmer! Max 2 heste per rytter. Man er junior indtil 15 år inkl. Tilmeldingen åbner den 1. september kl. 14 og slutter den 11. september eller når, der ikke er flere pladser. Man tilmelder sig på SPORTI. Prisen er KUN 190 kr. per ekvipage + gebyr til sporti. Ønskes der boks, koster det 200 kr. Begrænset antal. Fold er inklusiv i startgebyret – husk redskaber til fold. Heste må ikke opbindes i ridehallen under stævnet.

Tilmeldingen er bindende! Bliver man forhindret, er man velkommen til at sælge sin plads – men der kan kun ændres rytter navn og hest. Ikke klasse eller volte! Der vil ikke blive oprettet venteliste. Der vil blive oprettet opslag på Heklas facebook side, hvor man kan sælge/købe pladser. Husk at give stævneudvalget besked, hvis pladser/bokse el. lign. sælges!

Stævnet er et klubarrangement og det forventes, at alle giver en hånd med, i de klasser man ikke selv starter. Der skal speakes, tastes på pc, deles båndfarver ud, åbnes led, skrives for dommere mv. Meld gerne på tilmeldingen, hvor du ønsker at hjælpe! Hvis ikke selv du kan hjælpe, skal du medbringe en, der kan! Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Det er ikke nødvendigt med rytterlicens, da det er dygtige Heklamedlemmer, der kommer og bedømmer. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet samt min. 2 basisvaccinationer at starte til stævnet. Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind.

Ved spørgsmål, kan Trine Froulund kontaktes på sms 2292 6566.

Vi glæder os til et godt stævne!

Heklas Stævneudvalg

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil