Hrimnir på Riderute Sydfyn

26. - 28. juni 2015

http://riderutesydfyn.dk

Kun for medlemmer af Hrimnir, Vestskoven.

Tilmelding åbner 1. maj 2015.

Hrimnir har reserveret 5 stk 2 personers hytter. Der er også mulighed for at sove i hængekøje hvis vi bliver flere end 10. http://hoejrupgaard.dk/facilities/

Vi arrangerer samkørsel, og fylder biler og trailere og kører fra Sjælland, fredag 26. juni kl ca 10 til Solbjergvej 10, 5600 Fåborg, hvor Søren og Charlotte stiller folde til rådighed i hele weekenden. Vi ankommer senest ved 13 tiden således hestene er på fold, inden vi sammen spiser vores medbragte frokost. Omkring kl. 16 sadler vi op og rider ud på weekendens første tur. Trailerne parkeres her i hele weekenden.

Lørdag rides ca 5 timer med spisepause indlagt. Søndag rides ca 3½ time

Læs om hele turen på www.Hrimnir.dk og bliv inspireret af denne artikel i Hestemagasinet:
http://www.hestemagasinet.dk/viden/blog.asp?m1=1&m2=0&vis=traad&iid=1465&urlinfo=Thomas+Bisgaard-Sydfynsk+natur+fra+hesteryg

For kost, logi, ridekort og fold er prisen 900 kr/person+hest. Drikkevarer medbringes selv. Hrimnir giver et tilskud på 2.000 kr som refunderes og fordeles til de tilmeldte.

Der er mulighed for at ikke-ridende kan komme med og fiske ved Højrupgaard og/eller cykle i Svanninge Bakker og –Bjerge, hvilket nok skal give nogen udfordringer… Pris for ikke ridende er 600 kr/person.

Betaling for kørsel afregnes direkte med de der lægger bil og trailer til, og er estimeret til ca 500 kr/person+hest ved to i bil og trailer.

Tilmelding senest den 15. maj 2015.

Spørgsmål rettes til Kirsten på dons.kirsten@gmail.com eller sms 42175215.

Arrangørens kontaktinfo

Hrimnir, VestskovenSe arrangørklubben på SPORTI

Hrimnir Vestskoven

Mødested/startsted

Hrimnir Vestskoven
2620 Albertslund
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Afhængig af deltagere.