Gandur: TourDeTølt 2015

1. - 4. oktober 2015

Kun for Gandur-medlemmer og evt. partner.

TourDeTølt2015 bliver i år weekenden den 1.-2.-3.-4. oktober i Danmarks største og flotteste skov, Rold Skov, hvor der er et utal af ridestier. Der er mulighed for at ankomme torsdag eller fredag.

Vi skal bo på Rebild Vandrehjem, hvor der er plads til 42 overnattende. Som udgangspunkt sover man 2 på hver værelse, som egentlig er beregnet til 4 personer. Jeg satser på, at der kommer rigtig mange med på turen, så vi kan beslaglægge alle værelser. Dermed har vi hele vandrehjemmet kun til Gandur folket :).

Hvis nu din partner/makker ikke er til hest, men måske kunne tænke sig at spille golf, ligger Rold Skov Golfklub, i særdeles smuk natur, lige i nærheden. Eller måske er du til Mountain Bike – Danmarks bedste og smukkeste ruter ligger også lige i nærheden. Altså selvom din partner ikke rider, er der masser af muligheder og alle voksne er meget velkomne.

Morgenmaden fredag, lørdag og søndag samt aftensmaden lørdag, står vandrehjemmet for. Madpakken til lørdagsrideturen smører vi selv, hvorefter den bliver bragt ud til bestemmelsesstedet.

Fredag aften er der reserveret bord på Røverstuen til en sjov aften med mad, drikke og underholding. Røverstuen ligger nabo til vandrehjemmet. Denne aften er ikke includeret i prisen.

Det vigtigste af alt er jo vores heste. De skal igen bo på Helles Hesteophold, ca 6 km fra Rebild Vandrehjem. Vi skal selv stå for fodringen, men Helle og hendes mand vil ha’ opsyn med vores heste hen over weekenden.

Helle har selv islandske heste og rider med ud i området som guide, sammen med to andre guider. Gården, hvor hestene skal stå, ligger lige i skovgrænsen, så vi kan ride direkte ind på rideruterne.

Lyder alt dette som noget for dig/jer, så reserver allerede datoen nu. Tilmeldingen åbner på Sporti 7. juni kl. 20.

Fakta:

Tidspunkt: Weekenden den 1.-2.-3.-4. oktober 2015

Målgruppe: Voksne Gandur ryttere med evt. partner

Pris:

  • Ankomst torsdag: 1.150 kr. + sporti-gebyr (Prisen dækker morgenmaden fredag, lørdag og søndag, madpakke lørdag, aftensmaden, 3 x overnatning + slutrengøring)
  • Ankomst fredag: 850 kr. + sporti-gebyr (Prisen dækker morgenmaden lørdag og søndag, madpakke lørdag, aftensmaden, 2 x overnatning + slutrengøring)
  • Prisen inkluderer også fold og hø til hestene.

Tilmeldingdato: 7. juni kl. 20 via SPORTI

Sidste tilmeldingsdato: 30. juni

Max antal: 42 deltagere

Adresse: Ryttere: Rebild Vandrehjem, Rebildvej 23, 9520 Skørping

Hestene: Helles Hesteophold, Hulemosevej 3, 9510 Arden (ligger 9 km fra motorvejen)

Medbring:

  • Du skal selv medbringe foder foruden hø til din hest, vandspand og hegn til minifold.
  • Der er strøm til elhegn.
  • Sengetøj, håndklæder, drikkevare ud over kaffe/the, morgenjuice og mælk.

Tovholder: Birthe Olesen, mobil 2285 6903

De bedste forhilsner fra Fritidsudvalget/Birte Olesen

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Rebild Vandrehjem
Rebildvej 23
9520 Skørping
Danmark Vis på kort Navigér hertil