Tvisturs Påskestævne 2016 Sport A

Fredag den 25. marts 2016

Skal du ride DM i 2016?

Vi udvider i 2016 vores Påskestævne med en ekstra dag, så der i år også udbydes sport A.

Sport A stævnet bliver afholdt den 25. marts 2016 på Nordjysk Ridecenter.

Stævnet starter kl. 9.00. Der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Bixen vil holde åbent under hele stævnet.

Der rides efter FIPO-reglerne samt ’Regler for stævneridning i Danmark’. Der rides på Danmarks flotteste 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 300,-. Hingste skal stå i boks. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 125,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt med følgende kvalifikationskrav:

T1:  Senior: 5.80 Ungrytter: 5.50 Junior: 5.00
T2:  Senior: 5.60 Ungrytter: 5.30 Junior: 4.80
4.1: Senior: 5.80 Ungrytter: 5.50 Junior: 5.00
5.1: Senior: 5.20 Ungrytter: 4.90 Junior: 4.50.

Alle klasser rides med en ekvipage på banen ad gangen.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere i skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på DI.

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Max 60 deltagere, efter først til mølle princip. Kun én hest pr. rytter. Hvis man ønsker at deltage med flere heste, kan disse ekvipager komme på ventelisten indtil sidste tilmeldingsfrist, og der fyldes op til stævnet er fyldt. Det er 2. prioriteten der kommer på ventelisten.

Ved tilmelding vil vi gerne opfordre til at hestens navn kopieres fra Worldfengur af hensyn til indberetning af resultater til ranglisten efterfølgende. Desuden skal I være opmærksomme på at rytterens navn staves korrekt med store og små bogstaver. Husk desuden at hestens FEIFid altid indeholder 10 cifre (Starter med landekode, så årstal).

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort eller stævnepas, og tro- og loveerklæring afleveres. Hvis du er tilmeldt til Sport D med engangslicens, skal der også fremvises dokumentation på denne(kvittering på betaling fra Sporti).

Tilmelding via www.sporti.dkTilmeldingen åbner søndag d. 14. februar kl. 17.00 og lukker søndag d. 28. februar. Startgebyr til sport A er kr. 550,-. Ændringer efter sidste tilmeldingsfrist koster 50 kr., og man kan ikke regne med at kunne ændre klasse/volte eller få refunderet startgebyr uden (dyr)lægeerklæring. Foreløbig tidsplan kan findes på www.tvistur.dk minimum en uge før stævnet.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver. Hjælpertilmelding foregår på tvistur.dk.

Skulle der være nogen som skal ride begge dage, eller som bare har lyst til at overnatte fra torsdag til fredag, tilbyder vi camping. Camping er gratis for alle, men ønsker man strøm koster det 100 kr. OBS: Strømtilslutningen kan ikke trække varmeapparater, så alle apparater over 500W må ikke tilsluttes. Der er mulighed for at tilkøbe spisning torsdag aften for 50 kr., og der sælges morgenmad i Bixen fra kl. 7.00.

Yderligere oplysninger fås hos Andreas Hejndorf (andreas@tvistur.dk) eller Henriette Mallin (henriette@tvistur.dk).

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.

Mange hilsner

Henriette Mallin & Andreas Hejndorf

Tvistur

Arrangørens kontaktinfo

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalsvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil