Skeifa et-dags stævne (D)

Lørdag den 16. april 2016

Kun for medlemmer af Skeifa – Sport D-klasser

Vi inviterer vores medlemmer til et dags stævne med lidt forskellige klasser den 16. april på Davinde banen.

Du kan tilmelde dig en eller flere af disse klasser T.7, T.8 junior, T.5, V.5, V.5 junior og V.3. Der rides efter det gældende FIRO. Du må kun tilmelde dig en töltklasse og en gangartsklasse med den samme hest, men du må gerne melde flere heste til stævnet.

Stævnet afvikles med udtagelse og A-finaler. Man er junior indtil det kalenderår man fylder 15. En junior kan selvfølgelig også vælge at ride en af de andre klasser i stedet for.

Husk du skal have rytterlicens, se mere på www.islandshest.dk under sport.

Tilmelding slutter 22/3 2015 eller før hvis klasserne er booket.

Konkurrencerne starter kl. kl. 9.00. Indtjek fra kl. 7.30 ved bommen. Rytter- og dommermøde kl. 8.30.

Præmieoverrækkelse efter hver finale og vi er nok færdige omkring kl. 18. Der er rosetter til alle der kommer i finaler.

Klasser med 3 eller færre tilmeldte vil muligvis blive aflyst. Vi kan ikke love dig at stævnet gennemføres, hvis der tilmeldes færre end 30. Hvis vi aflyser stævnet får du deltagergebyret retur. Pris for deltagelse i stævnet: 300 kr. pr. ekvipage, 225 kr. for juniorer, - der er under 14 år ved tilmelding.

Fold kan laves på græsarealerne, - husk foldmateriale, strøm og vandspand. Hvis du ikke er så heldig at komme først til en af de permanente folde, som vi også reserverer til de stævnearrangører, der også vil ride eller de ryttere, der hjælper meget som sekretær, speaker eller lignende. Vi skilter og henviser til stedet, når du ankommer.

Husk du skal fjerne hestepærer, strå mv. inden du tager hjem.

Evt. tilmelding/ ønske om venteliste efter tilmeldingsfristen udløb, kontakt da Kisse Leth på mail: kl@skeifa.dk Hvis du melder fra refunderes deltagergebyret ikke.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og hestepas med gyldige medicinsider.

Forplejningsmuligheder, tidsplan og foreløbige startlister kommer på www.skeifa.dk et par dage før stævnet.

Hvis du kender en der gerne vil hjælpe eller selv har lyst til at give en hånd med, kontakt Rikke Sølvberg på mail: rs@skeifa.dk

Venlig hilsen Skeifas bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil