Hekla: Klubmesterskab gæðingakeppni DRL / Sport BC

3. - 4. september 2016

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Det er med stor glæde, at Hekla inviterer til årets klubmesterskab. Stævnet afholdes på Heklas nye baneanlæg, Tryvej 18, 9320 Hjallerup den 3. og 4. september. Stævnet starter kl. 8:30 begge dage.

Indcheckning fredag mellem 17 og 20 og igen fra lørdag kl. 7.00 samt lørdag mellem 18.30 og 20.30 og igen fra søndag kl. 7.00. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den første klasse, man skal ride, begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag og søndag kl. 8:15.

Der udbydes følgende discipliner:

LØRDAG DRL status: GDA, GDB, GDV, GDY, GDT og GDC

SØNDAG BC status: T8, T5, T4, T3, 4.5, 4.3, 4.2, 5.2, PP1 og P1

Der er plads til 90 starter om lørdagen og 120 starter om søndagen. OBS: Der rides kun udtagelser! Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen. Der rides på godkendt 250/300 m bane med 300 m passpor. Alle klasser kræver min. BC-licens. Se mere på: www.islandshest.dk > Sport > Rytterlicens. Læs mere om stævneformen

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 2. august 2016 kl. 18:00. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 21. august 2016. Startgebyr refunderes kun ved fremvisning af læge/dyrlæge erklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden sidste rytter forlader banen den 4. september. Boks refunderes ikke! Der oprettes kort venteliste.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne! Link til tro og love

Tidsplan kan ses på www.nihekla.dk senest d. 26. august og foreløbige startlister vil være tilgængelige på hjemmesiden i dagene op til stævnet. De endelige startlister kan ses på pladsen senest én time før klassens start.

Priser:

  • Startgebyr kr. 200,-
  • Klassegebyr GK kr. 200,-
  • Klassegebyr sport BC kr. 150,- per klasse
  • Klassegebyr pasklasser søndag kr. 50 per klasse
  • Boks kr. 400,- for en dag (gældende fra check in - check in) Husk at tømme boksen ved afrejse!
  • Boks kr. 750,- for hele weekenden. Husk at tømme boksen ved afrejse!
  • Fold kr. 100,- for en dag - husk strøm! Kun en hest per fold!
  • Fold kr. 150,- for begge dage - husk strøm! Kun en hest per fold!
Mødested/startsted

Tryvej 18
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil