Skeifa et-dags stævne (D)

Lørdag den 1. oktober 2016

Kun for medlemmer af Skeifa – Sport D-klasser

Vi vover pelsen og inviterer til årets sidste stævne, fordi flere af vores klubkammerater har givet tilsagn om at hjælpe bestyrelsen med afviklingen af stævnet og vi har reserveret 3 dommere. 

Du kan tilmelde dig en eller flere af disse klasser T.4 , T.7, T.7 junior, T.5, V.5, V.5 junior, V.3 og F.2.  Der rides efter det gældende FIRO. Du må kun tilmelde dig en töltklasse og en gangartsklasse med den samme hest, men du må gerne melde flere heste til stævnet.

Stævnet afvikles med udtagelser og med A-finaler i klasser med mere end 10 startende ekvipager. Man er junior indtil det kalenderår man fylder 15. En junior kan selvfølgelig også vælge at ride en af de andre klasser i stedet for.

Husk du skal have rytterlicens, se mere på www.islandshest.dk under sport.

Tilmelding slutter 15/9 2016 eller før hvis klasserne er booket. Vi har max. deltagerantal i nogle af klasserne for at sikre afviklingen, hvor er gået over til vintertid

Præmieoverrækkelse efter hver finale. Der er rosetter til alle der kommer i finaler.

Klasser med 3 eller færre tilmeldte vil muligvis blive aflyst- så får du selvfølgelig deltagergebyret retur. Vi kan ikke love dig at stævnet gennemføres, hvis der tilmeldes færre end 30. Hvis vi aflyser stævnet får du deltagergebyret retur. Pris for deltagelse i stævnet: 250 kr. pr. ekvipage, 150 kr. for juniorer, - der er under 14 år ved tilmelding.

Fold kan laves på græsarealerne, - husk foldmateriale, strøm og vandspand. Hvis du ikke er så heldig at komme først til en af de permanente folde, som vi også reserverer til de stævnehjælpere eller –arrangører, der også vil ride.  Vi sætter skilte på de reserverede folde.

Husk du skal – som altid- fjerne hestepærer, strå mv. inden du tager hjem.

Evt. tilmelding/ ønske om venteliste efter tilmeldingsfristen udløb, kontakt da Kisse Leth på mail: kl@skeifa.dk Hvis du melder fra refunderes deltagergebyret ikke.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og hestepas med gyldige medicinsider.

Vi lave et suppetelt, hvor vi regner med at sælge kaffe, te, kage, øl og vand og suppe i frokostpausen.   

Hvis du kender en der gerne vil hjælpe eller selv har lyst til at give en hånd med, kontakt Kisse Leth på kl@skeifa.dk

Vi håber I kommer – venlig hilsen Skeifas bestyrelsen.

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Davindebanen
Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil