Toppur: Kursus med Eyjolfur Isolfsson

19. - 20. september 2010

Nu åbent for alle!

Eyjólfur Ísólfsson kommer igen til Toppur!!

Så er det tid til årets kurser med Eyjólfur Ísólfsson i Toppur. Vi har arrangeret to kurser, som afvikles med undervisning i mindre grupper. Der vil både være træning fra jorden og fra hesteryg, og det er Eyjólfurs kendte metoder fra Hólar Landbrugsskole på Island, der følges igennem kurserne. Man kan med fordel forberede sig ved at se Eyjólfurs trænings DVDer Á Hestbaki I og II, men alle kan være med på kurserne, både dem, der før har været på kursus med Eyjólfur og dem, som aldrig har arbejdet med Hólars metoder før. Eyjólfur er chefberider på Hólaskóli i Saudárkróki.

I pauserne vil der være teoriundervisning, hvor vi skal se på nogle konkrete eksempler på DVD, som Eyjólfur vil forklare udfra.

Kurserne holdes på Stutteri Borg søndag d. 19. og mandag d. 20. september og søndag d. 5. og mandag d. 6. december, så tag fri fra arbejde allerede nu :-)!

Tilmeldingen til det første kursus i september åbner 1. august kl. 10.00 på Sporti og prisen for et todages kursus er 1600 kroner inkl. boks begge dage.

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Stutteri Borg
Sminge Møllevej 12
8600 Silkeborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil