Tour de Nord - 257 km

Søndag den 16. april 2017

En klassisk tonsertur fra København, hen over Sjælland og herefter op over Nordsjælland, via færgen fra Rørvig (hvor der er sodavand og sandwich om bord) – og så retur til nyåbnede Cranks & Coffee, der byder på kaffe, Red Bull og en snack! Det bliver episk. 

Du kan se ruten og downloade den her: STRAVA  (Bemærk STRAVA kan ikke finde ud af at håndtere en færgeoverfart, så derfor starter og slutter ruten i Rørvig og Hundested, men det er altså ikke korrekt). 

TIDSPLAN:

CHECKPOINTS TOUR DE NORD 2017

START - CRANKS & COFFEE - 08:00
104 KM - JYDERUP, CIRCLE K - 11:30 (PITSTOP)
159 KM - RØRVIG FÆRGEN - 13:30 (PITSTOP PÅ FÆRGEN)
231 KM - HELSINGØR - 16:15 (PITSTOP) 
258 KM FINISH - CRANKS & COFFEE 17:15 (KAFFE OG KAGE). 

TILMELDING
Pga. færgeoverfart samt lidt ekstra forplejning ved start og slut er vi nødt til at vide hvor mange der har lyst til at køre med på turen, og vi samler også betalingen for færge mv. 

Hvis du vil med på denne episke tur med Michael Knudsen, så skal du derfor tilmelde dig, det koster 175 kroner, og for det beløb får du: 

- 2 gels til start (Værdi: 20 kroner)
- Færgeoverfart Rørvig - Hundested inklusive cykel (Værdi: 70 kroner)
- Sandwich og sodavand på færgen (Værdi 50 kroner)
- Kaffe og en snack i mål hos Cranks & Coffee (Værdi 60 kroner). 
- En fed guidet tur rundt om Nordsjælland, og en rigtig god upload til Strava kontoen. 

VI SES! 

Læs mere her.

 

RACEBOOK:   
- Du kører på eget ansvar - hav dine forsikringer i orden.

- Der skal køres med cykelhjelm.   

- Du skal selv have slanger med og mulighed for at pumpe op - minimum 2 slanger og 2 patroner / pumpe.   

- Du skal selv have det energi med du har brug for. Der er 3 pitstop på ruten, 2 tankstationer hvor man selv køber forplejning, og 1 færgeoverfart hvor AoC sørger for mad og drikke.   

- Du skal kunne holde et snit på 28 km/t - inklusive pauser - forvent ca.35 km/t når det går ligeud. Der er stærke ryttere med, så det vil være muligt at sidde på dæk det meste af vejen. Lad være med at tage føringer hvis du er træt, eller fordi du føler “du skal”. Michael har godt af træningen, så han skal nok føre hvis der ikke er andre der har lyst eller overskud.   

- Vi kører jævnt for at få så mange med hjem så muligt - ingen forhjulslir eller pres på bakkerne - hvis der er behov for at lufte stængerne kan man give den lidt gas efter Helsingør, turlederen kører jævnt hele vejen.  

- Turen er nonprofit - deltagergebyr dækker gels, færge, sandwich, sodavand og kaffe - må du forlade turen før tid skal du selv kunne finde hjem (eks. med tog eller bus eller blive hentet) - deltagergebyr refunderes ikke.   

Arrangørens kontaktinfo

AltomCykling.dk


Mødested/startsted

CRANKS & COFFEE
Dyrehavevej 8
2930 Klampenborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil