Skeifa: ALRID-træningsstævne på Orelund

Lørdag den 30. september 2017

Vi gentager succesen – i år har vi bestilt godt vejr! 

Fyns Islandshesteklub Skeifa inviterer til mini-træningsstævne i ALRID på Orelundbanen, Orelundvej 30, Sandager, 5610 Assens. 

Tilmeldingen er åbent for Skeifa-medlemmer og d. 1. juli åbnes op så alle kan tilmelde sig. Rytterlicens er ikke et krav. 

Der dystes i følgende discipliner: 

Begynderklasse (svarer nogenlunde til AL4):  ca. 5 km terrænrute med forhindringer på 30-40 cm, lydighedsprogram (AL4) på 20*40 dressurbane og gangarter på 200 m ovalbane (4.5 individuelt). 

Middelsvær klasse (svarer til AL3): ca. 6 km terrænrute med forhindringer på 50-55 cm, lydighedsprogram (AL3) på 20*40 dressurbane og gangarter på 200 m ovalbane (4.3 individuelt). 

Der vil være pulsmåling efter endt ridt i terrænet. 

Det er muligt at ride både alene og på hold. Max 3 ekvipager på hvert hold. 

Tilmelding lukker d. 23/9-17. Man kan ikke regne med at kunne melde om til anden klasse, efter man er tilmeldt. Man kan ikke få refunderet startgebyr uden dyrlæge/lægeerklæring. Vi har plads til maksimalt 35 deltagere, efter først-til-mølle princip. Skeifa forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere. 

Check in er muligt fra lørdag kl. 8.00. Stævnet starter kl. 9.45 med ryttermøde og banegennemgang kl. 10.00. Tidsplan/program sendes på mail senest d. 25. september og vil også være at finde på Skeifas hjemmeside www.skeifa.dk

Der er mulighed for at lave fold, medbring selv materiale og strøm! 

Startgebyr er 100 kr for Skeifa-medlemmer og 150 kr for ikke-Skeifamedlemmer. De ekstra 50 kr dækker leje af bane.  

Der vil være mulighed for tilkøb af sandwich og en vand ved tilmelding. Til stævnet kan desuden købes vand, øl, te, kaffe og kage.  

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises hestepas med vaccinationer og tro- og loveerklæring skal afleveres (findes på www.islandshest.dk). Al ridning er på eget ansvar. 

Vel mødt!   

Mvh. Skeifas ALRIDudvalg 

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa - Orelund stævneudvalgSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Orelundbanen
Orelundvej 30, Sandager
5610 Assens
Danmark Vis på kort Navigér hertil