Skeifa: Øvestævne med Marie Louise Christiansen

Fredag den 25. august 2017

Øvestævne
- med A-dommer Marie Louise Christensen

Har du længe drømt om at prøve kræfter med en bestemt ovalbane disciplin, eller mangler du at pudse detaljerne af inden Orelund stævnet, så får du her muligheden.

Fredag d. 25. august afholder Skeifa øvestævne med Marie Louise på Orelund banen, ved Orelundvej 30, 5610 Assens.

Vi starter kl. 13.30, og fra kl. 13.30 -16.10 vil der være mulighed for at ride 20 min i selvvalgt klasse. Programmet rides, og efterfølgende tager Marie Louise en snak omkring forbedringer mv., så hvis der er tid til det, prøver man at ride det igen.

Kl. 16.30 vil der være 1 times teori på Orelund og fra kl. 18- 20 rider de sidste. Alle bedes medbring kopi af guidelines, som kan findes på DI’s hjemmeside under ”Sport” og ”anvendelse af dommerne”

Ved tilmelding skal du at skrive, hvornår det passer dig at ride, så prøver vi at lave et program efter det. Har du mulighed for at starte tidligere end kl. 13.30, må du meget gerne skrive det i tilmeldingen, - idet det bliver forholdsvis tidligt mørkt, vil det hjælpe os i den anden ende, hvis nogle kan starte før.

Pris pr. ekvipage. 170 kr., der er et max deltagerantal på 14 og et min. på 10, for afholdelse. Tilmelding åbner på Sporti fra 1. august t/m 15. august

Ved banen er der 8 folde til brug efter ”først til mølle”- princippet, så husk foldmateriale, for en sikkerhedsskyld. Der vil ikke være mulighed for at købe mad eller drikkelse, så dette medbringes selv.

Du skal dog velkommen til at bage en kage.

Husk at aflevere område opryddeligt og renset for hestelorte.

God fornøjelse

Skeifa
Evt. overskud tilfalder Skeifa

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Orelundvej 30
5610 Assens
Danmark Vis på kort Navigér hertil