Skeifa et-dags stævne på Davinde (D)

Fredag den 27. april 2018

St. Bededag, fredag den 27. april 2018

Kun for medlemmer af Skeifa – Sport D-klasser

Vi inviterer vores medlemmer til et dags stævne med lidt forskellige klasser den 29. april på Davinde banen.

Du kan tilmelde dig en eller flere af disse klasser T.7, T.8 junior, T.5, V.5, V.5 junior, V.3 og F2.  Der rides efter det gældende FEIF Rules and Regulations 2017 og de danske særregler. Se mere på www.islandshest.dk under sport.

Du må kun tilmelde dig en töltklasse og en gangartsklasse med den samme hest, men du må gerne melde flere heste til stævnet. Af hensyn til dagens program er der max. deltagerantal i klasserne.

F.2 - 10
V.5 – 24
V3 – 15
V.5 J
T.5 – 15
T.7 – 24
T.8 J

Stævnet afvikles med udtagelse og A-finaler.  Man er junior indtil det kalenderår man fylder 15. En junior kan selvfølgelig også vælge at ride en af de andre klasser i stedet for.

Husk du skal have rytterlicens, se mere på www.islandshest.dk under sport.

Tilmelding slutter 12/4 2017 eller før hvis klasserne er booket.

Konkurrencerne starter kl. kl. 9.00. Indtjek fra kl. 7.30 ved bommen. Rytter- og dommermøde kl. 8.30.

Præmieoverrækkelse efter hver finale og vi er nok færdige omkring kl. 18. Der er rosetter til alle ryttere i finalerne

Klasser med 3 eller færre tilmeldte vil muligvis blive gennemført uden udtagelse. Vi kan ikke love dig at stævnet gennemføres, hvis der tilmeldes færre end 30. Hvis vi aflyser stævnet får du deltagergebyret retur. Pris for deltagelse i stævnet: 300 kr. pr. ekvipage, 225 kr. for juniorer, - der er under 14 år ved tilmelding.

Fold kan laves på græsarealerne, - husk foldmateriale, strøm og vandspand. Hvis du ikke er så heldig at komme først til en af de permanente folde, som vi også reserverer til de stævnearrangører, der også vil ride eller de ryttere, der hjælper meget som sekretær, speaker eller lignende.  Vi skilter og henviser til stedet, når du ankommer.

Husk du skal fjerne hestepærer, strå mv. inden du tager hjem.

Evt. tilmelding/ ønske om venteliste efter tilmeldingsfristen udløb, kontakt da Kisse Leth på mail: kl@skeifa.dk. Hvis du melder fra refunderes deltagergebyret ikke.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og hestepas med gyldige medicinsider/vaccinationskort.

Vi sælger kaffe, te, lidt brød/kage, suppe, frugt og snold fra teltet på pladsen. Tidsplan og foreløbige startlister kommer på www.skeifa.dk et par dage før stævnet.

Hvis du kender en der gerne vil hjælpe eller selv har lyst til at give en hånd med, kontakt Lene Adelhardt på mail: la@skeifa.dk

Venlig hilsen Skeifas bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Davindebanen
Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil