Kjarni Special Double WR Part 1 & 2

28. - 29. april 2018

Kjarni afholder i Bededagsferien et dobbelt WRL stævne med dommer clinic.

Vi starter fredag aften, hvor vi har valgt at lægge stævnets ryttermøde. Ud over de praktiske rytterinformationer, vil dommerne informere om, hvad de vil have fokus på og hvad der vil blive lagt vægt på til de to stævner.

Der rides udtagelser lørdag og igen søndag – altså ingen finaler, men to separate WRL stævner. Der køres med rullende tidsprogram om søndagen.

I et forsøg på at skabe større dialog dommere og ryttere imellem, vil der være en dommer clinic lørdag aften, hvor dommerne vil give feedback og input til næste dags ridt. Lørdag aften inviterer vi på grill-after-party.

Det vil være muligt at ride T1, T2, V1, F1, P2 og PP1. Adgangskravene er de almindeligt gældende krav til at ride sport A-klasser. Der vil være elektronisk tidtagning i pasklasserne.

Prisen for deltagelse i begge stævner er kr. 1.500 ”all inclusive” (deltagergebyr, du kan ride de klasser du vil, mobilboks, fold, dommer-clinic, grill-after-party).

Dommerne er: Nicolai Thye, Florian Schneider, Christian Reischauer, Johan Häggberg, Freja Thye.

Der er mulighed for at vælge musik til sit/sine ridt – musikken skal være tilgængelig på Spotify.

Tjek-ind: Der kan tjekkes ind fra fredag den 27. april kl. 12. Ring til Britta hvis du har brug for at lave en anden aftale +45 40743438. Det originale hestepas skal fremvises ved tjek ind (en kopi er ikke nok). Du kan ride på banen om fredagen til kl. 22:00 og de øvrige dage indtil 1 time før den første klasse starter og igen om aftenen indtil kl. 22:00. Du vælger selv din boks og fold ved ankomst. Hvis du har ønsker om at stå sammen med nogle bestemte ryttere, er du velkommen til at sende en mail til os. Så sørger vi for så godt vi kan, at reservere bokse til gruppen.

Afrejse: Du muger selv din boks og fold. Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads.

Venteliste: Der vil blive oprettet en venteliste. Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales det fulde beløb. Derimod refunderer vi intet ved framelding uanset årsag.

Vi forbeholder os i øvrigt ret til ændringer.

Øvrige spørgsmål vedrørende stævnet kan rettes til:
Britta Hjorth-Larsen: +45 40 74 34 38
Dina Rosenberg Asmussen +45 2272 6785.

Arrangørens kontaktinfo

KjarniSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil