Skeifa: Undervisning med Dennis og Kristian

Søndag den 16. december 2018

Skeifa udbyder undervisning med

Dennis Hedebo Johansen og Kristian Tofte Ambo

Der begge er kendt fra landsholdet, store internationale stævner og deres mange flotte præstationer.

Sammen driver de trænings- og salgsstald på stutteri Almindingen på Langeland, og tilbyder undervisning på alle niveauer.

Undervisningen vil foregå i ridehuset på Baunevej 21, 5610 Assens, hvor der er rig mulighed for at øve alle de forskellige discipliner.

I ridehuset er der rytterstue og mulighed for boks, - men du skal selv medbringe vandspand og hø.

Der er plads til 12 ryttere pr undervisnings dag, med 2 gange ½ times undervisning, henholdsvis 1 gang om formiddagen og 1 gang om eftermiddagen.

De 6 af rytterne rider ved Kristian og de andre 6 ryttere ved Dennis. Man afkrydser i skemaet ved tilmelding, hos hvem man ønsker at ride og ved hvilke tider, og de vil være gældende, så vidt man ikke hører andet.

Pris pr. dag: 650 kr., plus 50 kr. til ridehuskort, - de betales kontant på dagen. Tilmeldingen åbner snart, så hold øje.

Der vil ikke være mulighed for at købe forplejningen på dagen, så dette medbringes selv. Der er lokalbrugs lige i nærområdet. Vi spiser fælles frokost.

Vi arbejder på at indgå i et fast undervisningsforløb med Dennis og Kristian, såfremt der viser sig at være interesse heri.

Med venlig hilsen

Skeifa, Dennis og Kristian

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Baunevej 21
5610 Assens
Danmark Vis på kort Navigér hertil