Skeifas 1.dags stævne i Davinde

Lørdag den 9. april 2011

Kun for medlemmer af Skeifa

Vi holder et dags stævne med lette-/mellem klasser den 9.april på Davindebanen, Udlodsgyden, Davinde.

Stævnet afvikles med udtagelse og A-finaler. Vi inviterer dig til at ride en eller flere af disse klasser T.8, T.6, T.5 5.2, 4.4 og 4.5. Der rides efter FIPO 2011, der vil gælde fra 1. april og som pt. er ved at blive oversat. Du må kun tilmelde dig en tøltklasse og en gangartsklasse med den samme hest, men du må gerne melde flere heste til stævnet. Der bliver max. 20 ryttere/ klasse.

Husk du skal have rytterlicens, se mere på www.islandshest.dk under sport. I år kan du købe til et stævne, hvis det er mest aktuelt for dig.

Konkurrencerne starter kl. kl. 9:00. Indtjek fra kl. 8:00 Vi holder rytter/dommermøde kl. 8:30. Præmieoverrækkelse efter hver finale og vi er nok færdige med det sidste omkring kl. 18. Der er sløjfer eller præmier til alle der kommer i finale.

Klasser med 3 eller færre tilmeldte vil muligvis blive aflyst. Vi afvikler kun A-finaler. Vi kan ikke love dig at stævnet gennemføres, hvis der tilmeldes færre end 30. Hvis vi aflyser får du indbetalingen retur.

Pris for deltagelse i stævnet: 250kr./ ekvipage. Fold kan laves på stedet, hvis du ikke er så heldig at komme først til en af de permanente folde. Husk du skal fjerne hestepærer, strå mv inden du tager hjem.

Det er muligt at købe et lettere måltid, lidt mundgodt og drikkevarer.

Evt. tilmelding/ ønske om venteliste efter tilmeldingsfristen udløb, kontakt da Kisse Leth på kl@skeifa.dk Ved framelding refunderes deltagergebyret ikke.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Erklæringen finder du www.islandshest.dk under dokumenter – om ridekonkurrencer

Tidsplan og foreløbige startliste kommer på www.skeifa.dk et par dage før stævnet.

Juniorer er som altid meget velkomne, men vi afvikler ikke særlige juniorfinaler.

Der bliver muligvis tid til at stille spørgsmål til dommernes kommentarer omkring frokostpausen, så du kan ændre noget inden evt. finale.

Vi håber du kommer til vores første stævne i år og satser på godt vejr.

Venlig hilsen Skeifas bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Davindebanen
Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil