Landi-Askja: Tølt tema aften med Amalie San Pedro

Fredag den 10. maj 2019

Islandshesteklubben Landi Askja afholdes nu for første gang det eftertragtede Tølt Tema med Amalie Møller-San Pedro.

Hvad er tølt egentlig? Hvad er forskellen på travagtig tølt og pasagtig tølt? Hvornår tølter min hest rent? Hvordan lærer jeg min hest at tølte? Hvordan skal hesten bruge sin overlinje i tølt? Hvordan træner man selvbæring og holdbarhed?

Disse og mange flere spørgsmål vil vi gennemgå til Tølt tema aften med Amalie Møller-San Pedro. 

Først vil vi gennemgå teori og kigge på videoer, mens vi snakker om hestens mekanik og tølten som gangart. Herefter vil vi gå ud på ridebanen og kigge på “en rigtig” 4-gænger, med tendens til trav og bagefter en rigtig 5-gænger med tendens til pas.

Det vil ca vare 3 timer og du vil komme hjem med mere forståelse for gangarten tølt samt øvelser til både din 4-gænger og din 5-gænger.

Foredragsholder:
Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Der er kaffe/te og lækker kage med i prisen.

Pris 350 kr. Tilmeldingen er bindende, men må gerne sælges til anden side. Max 50 pladser.

Tølttema aftenen er forbeholdt medlemmer af Landi Askja. Men såfremt der er ledige pladser den 1. marts 2019 er det åbent for alle.

Dato. D 10/5 2019 kl. 18.

Arrangørens kontaktinfo

Landi-AskjaSe arrangørklubben på SPORTI

Landi-Askja

Mødested/startsted

Vorbasse rideklub
Skjoldbjergvej 10
6623 Vorbasse
Danmark Vis på kort Navigér hertil