Skeifa 1-dags stævne på Davinde

Søndag den 29. september 2019

Kun for medlemmer af Skeifa – Sport D-klasser

Vi har i bestyrelsen besluttet at runde årets stævnesæson af med et til 1-dags stævne, søndag den 29. september 2019 på Davindebanen.

Disse klasser udbydes:

V2
V3
V5
V5 J

T3
T5
T7
T7 J

Der rides efter de på stævnedagen gældende FEIF Rules and Regulations og regler for stævneridning i Danmark. Se mere på www.islandshest.dk under sport.

Husk de nye vaccinationsregler, se dem på http://www.islandshest.dk/sport/reglement-2/vaccinationsregler/ - ved dette stævne er det reglerne under D-stævner der gælder

Du må kun tilmelde dig en töltklasse og en gangartsklasse med den samme hest, men du må gerne melde flere heste til stævnet.

Klasser med 12 eller færre tilmeldte vil blive gennemført som udtagelse, men gældende som finale. Er der flere tilmeldte rides A-finale. Max deltagerantal på 60. Vi kan ikke love dig at stævnet gennemføres, hvis der tilmeldes færre end 30. Ved evt. aflysning af stævnet får du pengene retur. Der er rosetter til alle ryttere i finalerne og vi er nok færdige omkring kl. 18

Man er junior indtil det kalenderår man fylder 15. En junior kan selvfølgelig også vælge at ride en af de andre klasser i stedet for.

Husk du skal have rytterlicens, se mere på www.islandshest.dk under sport.

Tilmelding slutter 13. september 2019 eller før hvis klasserne er booket.

Konkurrencerne starter kl. kl. 9.00. Indtjek fra kl. 7.30 ved bommen. Rytter- og dommermøde kl. 8.30.

Pris for deltagelse i stævnet: 300 kr. pr. ekvipage, 225 kr. for juniorer.

Vi har brug for hjælpere til flere ting, så hvis du kender en der gerne vil hjælpe, vil vi gerne have besked. Skriv til Rikke Sølvberg på rs@skeifa.dk , men ryttere bedes også skrive sig på som hjælpere.

Fold kan laves på græsarealerne, - husk foldmateriale, strøm og vandspand. Hvis du ikke er så heldig at komme først til en af de permanente folde, som vi også reserverer til de stævnearrangører, der vil ride eller de ryttere, der hjælper meget som sekretær, speaker eller lignende.  

Husk du skal fjerne hestepærer, strå mv. inden du tager hjem.

Evt. tilmelding/ ønske om venteliste efter tilmeldingsfristen udløb, kontakt da Rikke Sølvberg på mail: rs@skeifa.dk. Hvis du melder fra, refunderes deltagergebyret ikke.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og hestepas med gyldige medicinsider/vaccinationskort.

Vi håber at få hjælpere nok til et lille telt med salg af kaffe, te, lidt brød/kage, suppe, frugt og snold, men mere info om dette senere.

Tidsplan og foreløbige startlister kommer på www.skeifa.dk et par dage før stævnet.

Venlig hilsen Skeifas bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Davindebanen
Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil