Skeifa Svendborg: Juletur på Riderute Sydfyn

Fredag den 27. december 2019

Skeifa Svendborg inviterer på juletur på Riderute Sydfyn tredje juledag.

Ovenpå julemad og indendørs hygge bliver det skønt med frisk luft på kinderne, isheste og natur.

Vi mødes kl. 12.00 og skal være rideklar kl. 12.30, da det bliver hurtigt mørkt på denne tid af året 😊 Sørg for at have spist frokost hjemmefra eller på turen hertil.

Vi starter fra Holstenshuus og rider mod øhavet til Lucienhøjs P-plads, hvor vi holder pause med udsigt over Fåborg Fjord (nr. 10 på kortet). Vi rider tilbage rundt om Øksnehaverne (den blå rute fra nr. 8 til nr. 7 på kortet) og tilbage til parkeringspladsen igen. Se kortet: http://riderutesydfyn.dk/wp-content/uploads/2018/09/Holstenshuus-2018-riderute-1.pdf

Vi har guider med på turen. Hvis vi bliver mange, deler vi op i mindre grupper. Turen tager 2½ time inkl. pause.

I pausen undervejs er der sodavand, kaffe, te og kage.

Hesten skal være skoet efter vejret.

Tid og sted
Det er den 27. december kl. 12.00-15.00 på Holstenshuus grusparkeringsplads (følg de røde heste), Slotsalleen 9, 5600 Faaborg

Tilmeldingsmuligheder

Der er forskellige tilmeldingsmuligheder, der afhænger hvilken rideklub du er medlem af, og om du i forvejen har ridekort til Riderute Sydfyn eller ej:

- Du er medlem af Skeifa Svendborg og deltager til fuld pris på 125 kr. som dækker ridekort til Riderute Sydfyn, guider og forplejning.

- Du er medlem af Skeifa Svendborg og deltager for 50 kr., da du allerede har årskort til Riderute Sydfyn, Holstenshuus. Du fremviser årskortet på dagen.

- Du er medlem af en anden rideklub og deltager til fuld pris på 150 kr. som dækker ridekort til Riderute Sydfyn, guider og forplejning.

- Du er medlem af en anden rideklub og deltager for 75 kr., da du allerede har årskort til Riderute Sydfyn, Holstenshuus. Du fremviser årskortet på dagen.

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa SvendborgSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Holstenshuus grusparkeringsplads
Slotsalleen 9
5600 Faaborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil