Nordjysk mesterskab Gædingakeppni 2021

29. - 30. maj 2021

Det er med stor glæde, at Hekla inviterer til Gæðingakeppni 2021 (DRL). Stævnet afholdes på Heklas bane, Hjallerup Engvej 1a, 9320 Hjallerup den 29. til 30. maj og starter kl. 8:30. Indcheckning fredag mellem 18 og 20 og igen fra lørdag kl. 7.30.

OBS: Banen kan have andre åbningstider fredag aften. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den klasse, man skal ride, begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag kl. 8:00. Såfremt der rides udtagelser søndag, vil der også blive afholdt ryttermøde søndag kl. 8.00.

Der udbydes følgende discipliner:

 • GDA (5-gængere)
 • GDB (4-gængere)
 • GDY (18 år til og med 21 år)
 • GDT (14 år til og med 17 år)
 • GDC (til og med 13 år)
 • GDV (Let voksenklasse)

Husk at rytterens alder følger kalenderåret, og man derfor per automatik fylder år 1/1. Der er plads til 100 ekvipager. Der vil blive oprettet en venteliste på max 15 ekvipager. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikkevarer på stævnepladsen. Der rides på godkendt 300 m bane med passpor.

Det er rytterens eget ansvar, at man ved tilmelding, har det rigtige rytterlicens. GDA-GDB-GDY-GDT-GDC klasser kræver min. BC-licens og GDV kræver minimum D-licens. Se mere på: www.islandshest.dk > Sport > Rytterlicens. Læs mere om stævneformen. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Rules and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”.

Tilmeldingen til stævnet starter via SPORTI den 5. april 2021 kl. 18:00. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Tilmeldingen lukker den 3. maj 2021. Ændringer efter den 4. maj koster 100 kr. pr. ændring, og laves såfremt det er muligt. Der modtages IKKE ændringer til stævnet efter den 22. maj 2021. Startgebyr refunderes kun ved fremsendelse af læge og/eller dyrlæge erklæring, som skal være i stævneudvalget hænder inden den sidste rytter rider af banen den 30 maj. Det er tilladt at sælge pladsen til anden side, dog kan det ikke garanteres at der er mulighed for ændring af klassen og det koster 100 kr. pr. ændring efter d. 4. maj. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges!

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler – De internationale vaccinationsregler følges, se mere på: inside.fei.org

Tidsplan kan ses på www.nihekla.dk senest d. 22. maj. De endelige og opdaterede startlister kan ses på ticker.icetestng.com senest én time før klassens start. Der vil blive afholdt a-finaler for de klasser, hvor der er mindst 12 ekvipager.

Priser:

 • Startgebyr for medlemmer af Hekla er kr. 665,- per ekvipage inkl. fold
 • Startgebyr for ikke medlemmer af Hekla er kr. 765,- per ekvipage inkl. fold
 • Boks på halm 500 kr. (på nabogården, Hjallerup Engvej 1). Boks på spåner 650 kr. (skriv en bemærkning ved tilmelding, hvis du ønsker spåner) . Der er 14 bokse, som sælges efter ’’først-til-mølle-princip’’. Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr.500.
 • Camping uden el er gratis og foregår på Heklas areal.

Kvalifikationskrav til DM-Gæðingakeppni 2021:

 • B-flok (GDB) 8,150
 • A-flok (GDA) 8,000
 • Ungdomsflok (GDY) 8,000
 • Teenageflok (GDT) 7,950
 • Børneflok (GDC) 7,950

OBS: Stævnet vil blive afholdt efter de COVID-19-restriktioner, som vil være gældende på tidspunktet. Ingenting er helt, som vi kunne drømme om, og vi beder alle om at være ekstra tålmodige og udvise forståelse for situationen.
Ændring kan også blive rid og skrid koncept, hvis det er det der skal til for at stævnet kan gennemføres.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas stævneudvalg
Sanne, Dorthe, Janni, Sissel, Lene og Lisa.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil