Skeifa Generalforsamling

Tirsdag den 23. februar 2021

Tilmelding til virtuel generalforsamling den 23. februar 2020 kl. 19.00

Skeifa har indkaldt til generalforsamling og bestyrelsen har valgt at afholde den virtuelt i år, så restriktioner og smittebeskyttelse ikke kan forhindre afholdelsen.

Klubbens vedtægter gør det ikke muligt, men vi er nød til at sikre afholdelse af generalforsamling og har med inspiration fra den generalforsamlingen i Dansk Islandshesteforening valgt at afvikle uden fysisk fremmøde. Bestyrelsen vil dog side i samme lokale under generalforsamlingen.  Vi ser det som den eneste mulighed for at sikre driften og valg til bestyrelsen. Det er vigtigt at få bestyrelsen fuldtallig igen og få godkendt beretning, regnskab og budget. 

Tidspunktet for generalforsamlingen er uændret i forhold til indkaldelse, der blev udsendt 20/1 2021 og som også er sendt efterfølgende til nyere medlemmer.   

Tirsdag den 23. februar 2021 kl. 19-21.30.

Vi åbner for mødet kl. 18.30, så alle får godt tid til at logge på og blive klar.

Vi kan ikke give jer alle detaljer nu, men udsender link til mødet et par dage inden via e-mail.

Tilmelding er nødvendig, det er gratis og skal ske via sporti.

For at deltage i generalforsamlingen skal du tilmelde dig senest den 18. februar 2021. Så kan vi nemlig nå at få styr på det.

De praktiske detaljer omkring afvikling kommer dagene før generalforsamlingen på www.skeifa.dk og som nyhedsmail i din indbakke med den e-mail du.

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Online/virtuelt
5592 Ejby
Danmark Vis på kort Navigér hertil