Skeifas et dagsstævne på Davindebanen - D-stævne

Søndag den 2. maj 2021

Vi har glædet os til at kunne invitere dig til årets første stævne på Davindebanen.  Det bliver et lidt anderledes stævne uden tilskuere og finaler grundet Covid-19. Vi glæder os til at se dig.

KLASSER:

  • V2, V3, V5, V5J
  • T3, T5, T7, T7J
  • F2

Du kan kun tilmelde dig en tøltklasse og en gangartsklasse med den samme hest, men du må gerne melde flere heste til stævnet. Vi vælger ikke at afholde finaler. Der er rosetter til de 5 øverste placeringer, men vi afholder ikke præmieoverrækkelse til hest.

COVID-19
Grundet retningslinjer omkring Covid-19 vil vi senere oplyse, hvem der kan medbringe hjælper. Det bliver nok ikke muligt at have tilskuere til stævnet. Når du har redet dine klasser, bliver du som udgangspunkt nød til at forlade stævnepladsen, så de næste ryttere og hjælpere kan være der. Vi afvikler stævnet i flere grupper. Der kan ikke købes forplejning eller drikkevarer.   

TILMELDING
Stævnet er kun for Skeifas medlemmer. Hvis du gerne vil deltage, kan du indmelde dig i klubben her: https://www.sporti.dk/club.php?id=47&v=cj

REGLER
Der rides efter de på stævnedagen gældende FEIF Rules and Regulations og regler for stævneridning i Danmark. Se mere på www.islandshest.dk under sport.  
Husk vaccinationsregler, se dem på http://www.islandshest.dk/sport/reglement-2/vaccinationsregler/ 
- ved dette stævne er det reglerne under D-stævner der gælder.
Ved evt. aflysning af stævnet får du pengene retur.
Man er junior indtil det kalenderår man fylder 15. En junior kan selvfølgelig også vælge at ride en af de andre klasser i stedet for.

PRISER
Pris for deltagelse i stævnet: 300 kr. pr. ekvipage, 225 kr. for juniorer.

Husk du skal have rytterlicens, se mere her: https://www.islandshest.dk/sport/sport-fipo/til-rytterne/rytterlicens/ .  Rytterlicens købes via sporti, se her: https://www.sporti.dk/club.php?id=200&v=cj

Tilmelding slutter 22. april 2021 eller før, hvis klasserne er fyldt op.

PROGRAM
Konkurrencen starter kl. kl. 9.00. Indtjek for første gruppe er fra kl. 7.30 ved bommen.
Stævnet slutter omkring kl. 18.00.

PRAKTISK
Vi har brug for hjælpere til flere ting, så hvis du kender en der gerne vil hjælpe, vil vi gerne have besked. Skriv til Karin Melin Madsen på km@skeifa.dk , men ryttere bedes også tilbyde sig som hjælpere.

Fold kan laves på græsarealerne, - husk foldmateriale, strøm og vandspand. Du kan også være så heldig at komme først til en af de permanente folde, som vi også reserverer til de stævnearrangører, der vil ride eller de ryttere, der hjælper meget som sekretærer, speaker eller lignende.  
Husk du skal fjerne hestepærer, strå mv. inden du tager hjem.

Tidsplan kommer på www.skeifa.dk  ca. 3-4 dage før stævnet og foreløbige startlister kan ses på samme tidspunkt via icetest.ng

De bedste hilsner Skeifas bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa - Fyns islandshesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Davindebanen
Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil