HEKLA fastelavnsstævne 2022

Søndag den 6. marts 2022

Stævnet afholdes den 06. marts 2021 og starter kl. 9:00. Indcheck kun muligt mellem kl. 8:00 til 9:00. Der vil blive afholdt ryttermøde kl. 8.30.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet: 3gangJ, 3gangS, 4.2, 4.5, 4.5J, T8S, T8J, T3 og HUK.

I 3-gang bestemmer man selv, hvilke af følgende gangarter, man vil vise - skridt, trav, tølt eller galop. I 4.2 og T3 er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse.

HUK er Heklas udklædningsklasse, hvor man rider 2 omgange på banen i valgfri gangart. Det er i denne klasse muligt at blive trukket. I HUK er udklædning obligatorisk og tæller 50% af den samlede karakter.

Juniorklasser er for ryttere, der er til og med 15 år og Seniorklasserne er for ryttere, der er 16 år eller ældre. Vi beder rytterne huske på, at det er et hyggestævne, og her skader det ikke at prøve nogle andre klasser, end dem, man normalt rider. Du må tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse samt HUK. Én hest må gerne have to ryttere.

Husk, du skal være medlem af Hekla. Er du ikke allerede medlem, så kan du melde dig ind her: Bliv medlem af Hekla.

Stævnet afvikles med dygtige ryttere som dommere, og derfor er rytterlicens ikke nødvendig. Der vil ikke blive afholdt finaler, men de fem dygtigste i hver klasse vil blive præmieret med flotte fastelavns-rosetter.

Startgebyret er 300,- incl.  SPORTI administrationsgebyr. Prisen er incl. fold på Heklas mark overfor Hjallerup Rideklub. Her kan traileren også parkeres. Der er afmærket vandpost ved passporet. Husk hegnsmaterialer og strøm. Der er også mulighed for at leje en af boksene på rideskolen eller en af de permanente folde ved klubhuset, men der er kun et begrænset antal.

Der er plads til 60 ekvipager, og der kan tilmeldes på to heste per rytter.

Cafeteriet lover lækker mad, og der er mulighed for at købe morgenmad, lækre frokostretter og vafler/kage. Hekla har lejet begge ridehaller, så der er opvarmning indendørs. Junior- og Ungeteamet står for alle hjælperopgaverne undervejs, så I skal blot møde op, hygge og ride.

Tilmeldingen åbner via SPORTI onsdag den 19. januar 2022 kl. 18:00 og der er sidste frist for tilmelding torsdag den 18. februar. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når pladserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der vil blive oprettet en venteliste på 10 personer.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler (tre basis-vacciner og derefter den årlige vaccination). Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan vil være på begivenheden “Heklas Fastelavnsstævne 2022” på klubbens Facebook-side og på icetestng nogle dage inden stævnet afvikles. I frokostpausen vil der være tøndeslagning for alle børn og unge til og med 21 år. Således er der to tønder, en til dem under 12 år og en til dem over 12 år.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr! Overskuddet fra stævnet går til Heklas Junior- og Ungeteams Islandstur i juli 2022.

Vi gør opmærksom på, at hvis stævnet bliver aflyst, så refunderes administrationsgebyret ikke.

PÅ GENSYN – Heklas Junior- og Ungeteam: Julie, Camille, Annemaja, Marie T, Agnes, Laura, Maja, Astrid, Oline, Caroline B, Ida, Emilia, Signe, Marie TA, Sofie, Caroline M, Clara, Josefine, Ida, Idun, Helle og Hanne.

Stævnet afvikles på HRV i ridehallen (20x60), Tryvej 13, 9320 Hjallerup.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

HRV i ridehallen
Tryvej 13
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil