Skeifa: Medicinhåndteringskursus

Søndag den 3. april 2022

Dyrlæge Lise Grønbæk fra Ringe Dyrehospital, Stordyrspraksis afholder 2 kurser i håndtering af medicinhåndtering.

Hvis du har en hest, der ikke er taget ud af konsum, kan det være en stor fordel for dig at have et medicinhåndteringskursus. Med dette i bagagen må du nemlig få udleveret medicin til efterbehandling af din hest, så du selv kan fx efterbehandle med antibiotika/smertestillende, hvis uheldet skulle være ude. Yderligere må du også få udleveret ormekur, hvis gødningsprøver viser, at din hest har brug for behandling. Med et medicinhåndteringskursus må du behandle egen hest.

Tidligere har hesteejere efter eget ønske kunnet melde heste ud af konsum. Dette er ikke tilfældet efter januar 2022, derfor bliver det endnu mere relevant med et medicinhåndteringskursus.

Kurset vil bestå af en teoretisk del og praktiske øvelser. Vi slutter af med en lille eksamen og udlevering af kursusbevis. Du skal være over 18 år for at deltage.

Du kan forvente at få en grundig introduktion til regelsættet bag medicinkurset samt gode øvelser med henblik på at give din hest medicin, både i munden samt som injektion.

Der skal påregnes lidt hjemmeforberedelse.

Tid og sted
Medicinhåndteringskursus afholdes søndag d 3. april kl 9-17 i Fraugde Fritidscenter, Stat-Ene-vej 18-22, 5220 Odense SØ.  

Der vil være kaffe, the, morgenbrød samt frokostforplejning.

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa Fyns IslandshesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Fraugde Fritidscenter
Stat-Ene-vej 18-22
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil