Skeifa: Øvestævne for Skeifa´s juniorer

Lørdag den 12. marts 2022

Drømmer du om at ride stævne, men er usikker på hvordan reglerne er, hvad dommerne bedømmer efter, eller hvilke karakterer din hest går til og hvordan du kan forbedre dem… Så har du her muligheden for at få svar på dine spørgsmål 😊

Skeifa udbyder nemlig et arrangement om guidelinies og efterfølgende øvestævne lørdag d. 12. marts i rytterstuen og ridehuset på Baunevej 21, 5610 Assens.

Vi har været heldige at få fat i dommer Hanne Bjerre, som kommer og giver et oplæg om guidelinies og efterfølgende afholder et øvestævne.

Dagens program ser sådan ud:

  • Vi mødes kl. 9 i rytterstuen til fælles morgenmad og oplæg omkring guidelinies. Ankomst efter kl. 8.30, men gerne i god tid, så alle er klar til kl. 9.
  • Kl. 11 rider første deltager. Der er afsat 15 min til hver ekvipage, hvor der først rides et af følgende valgfrie programmer 4.5 eller 4.3

Det tager max. 5 min. Derefter tilbagemelding af Hanne, hvorefter rytteren rider samme program igen, eller et andet program (tölt, som jo allerede er blevet kommenteret). Til slut vil der være afsluttende bemærkninger inden næste ekvipage.

  • Kl. 12.30 fælles frokost (sandwich)
  • Kl. 13.30 rider de sidste 6 ekvipager
  • Kl. 15 vil der være fælles afslutning i rytterstuen med kage og afslutning fra Hanne, samt evt. spørgsmål fra deltagerne.

Skeifa valgt at give et tilskud, så prisen for hele dagen kan holdes på 250 kr. pr deltager eksklusiv Sporti gebyr.

Med i prisen på de 250 kr. er forplejning, (- dog håber vi, at en eller flere har lyst til at bage en kage og medbringe), oplæg og øvestævne, samt mulighed for brug af boks (vi har 8 bokse til rådighed, som vi håber at I vil kunne deles om, evt. ved at dem som bor i nærheden køre hestene hjem efter deres tider, - men det ser vi på efter tilmeldingen er slut)

Tilmelding på Sporti, - du skal være medlem af klubben for at kunne deltage, fra torsdag d. 17. februar kl. 18 til mandag d. 7. marts kl. 20. Max deltagerantal 12, og vi opretter venteliste.

Der er som forældre mulighed for at hjælpe og se sit barn omkring ridetidspunktet, men der er desværre ikke plads nok i rytterstuen til, at man kan være med under oplæg omkring guidelinies og frokosten. Karin og Rikke vil være tilstede hele dagen, og behjælpelig med alt det praktiske.

Med venlig hilsen
Skeifa´s juniorudvalg, Karin Melin Madsen km@skeifa.dk og Rikke Sølvberg rs@skeifa.dk

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa Fyns IslandshesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Baunevej 21
5610 Assens
Danmark Vis på kort Navigér hertil