Gandur: Udvalg og medlemsmøde

Lørdag den 14. januar 2023

Gandur invitere til udvalg og medlems møde lørdag d. 14.1.23 fra 10.00 – 14.00 på Biblioteket i Egtved. Tybovej 2 6040 Egtved

Vi skal bruge jer, så vi kan få en masse ideer på bordet og ikke mindst få fuldendt vores fantastiske udvalg. Nogle udvalg er mere eller mindre besat med de hænder der skal være, Men det er bestemt ikke alle, så uanset hvilket udvalg du kunne have interesse i, så mød op – Her er plads til alle. Mød også op selv om du ikke har mod på et udvalg men bare gerne vil af med nogle gode ideer til et eller flere udvalg.

Følgende udvalg er oprettet.

  • Cafeteria udvalg
  • Stævneudvalg
  • Aktivitetsudvalg
  • Junior/ung udvalg
  • Avls udvalg
  • Bane udvalg

Vi skal have gang i planlægningen for både 2023 og 2024 Derfor har vi brug for, at netop du møder op – kommer med ideer og ønsker til ture, kurser, foredrag, sjove og anderledes aktiviteter både med og uden hest – ja alt hvad du kunne tænke dig at klubben skulle arrangere. Og forhåbentlig har du lyst til at melde dig til en post i et udvalg eller i en arbejdsgruppe.

Vi drømmer om at kunne fuldende flere udvalg og ikke mindst få flere med i vores arbejdsgrupper, så der altid er folk at trække på når tingene skal føres ud i livet. Grupperne er dannet for at hjælpe udvalgene med forskellige opgaver. I hvert Udvalg vil der være en kontaktperson fra bestyrelsen.

Hvad er forskellen så på et udvalg og en arbejdsgruppe??

  • Udvalget består af X antal personer som står for planlægning af de forskellige aktiviteter.
  • Arbejdsgrupperne er dem som udvalget kan trække hjælp fra når opgaverne skal udføres. Eksempelvis ved et stævne er der brug for mange hænder til små opgaver på selve dagen samt før og efter. Det kan være boks ansvarlig, indtjek, dommer sekretær osv.

Mødet vil forløbe på følgende måde

10.00 – Velkommen, samt ideer til kommende aktiviteter, hvad var godt i 2022 og hvad var ikke godt. Hvad vil vi gerne mere af og hvad kan ny tænkes??
11.00 – Valg til udvalg
11.30 – Intro til Sporti oprettelse
12.00 – Frokost
12.30 – Udvalgene går sammen og taler om kommende ting der er relevant ifht. Dem og formiddagens snakke.
13.15 – Kalenderen justeres evt. med nye aktiviteter.
13.45 – Tak for i dag.

Gandur gir frokost – så derfor er tilmelding nødvendig.

Vi glæder os til at se jer.
Venlig hilsen Bestyrelse og udvalg i Gandur

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine Madsen



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Egtvedvej 18
6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil