Hrimnir: Hestens hove og bevægelsesapparat

Onsdag den 18. januar 2023

Kom til en hyggelig aften hvor vi skal høre noget om hestens hove og bevægelsesapparat.

Vi har fået 3 forskellige fagfolk til, at komme og dele deres viden, give dig gode tips og fif, samt besvarer alle dine spørgsmål.

Beslagsmed Thomas Thorsen vil beskrive hestens biomekaniske udvikling, fundament og funktioner og de problemstillinger, det kan medføre med vores brug af hesten.

Ejner der ejer Shireoil.dk kommer og fortæller om deres produkter til heste med udfordringer i forhold til især muk, skab, m/s, og generel kløe. Vores påstand er, at med den rette forebyggelse, kan man undgå problemer. Og hvis skaden er sket, kan det forholdsvis nemt rettes op. Kom og hør hvordan du gør, og få mulighed for, at få svar på nogle spørgsmål. Shireoil.dk er er dem i Danmark, der ved mest på dette område.

Noahorse and Human, godkendt fysiurgisk hesteterapeut. På foredraget kommer jeg blandt andet ind på hvordan hesten er opbygget fysiologisk og hvad der foregår når hesten pludselig ændrer adfærd, derudover kommer jeg ind på hvad du selv kan gøre som heste ejer ved at lære dig nogle massageteknikker og udstrækning øvelser.

Tidspunkt: 19.00.

Der vil være kaffe, The og kage.

Prisen for dette er 80,- for ikke medlemmer af Hrimnir og gratis for medlemmer.

Det afholdes på:

Naturcenter Herstedhøje
Herstedhøje Allé 1
2620 Albertslund

Tilmeldingsfrist 16 Januar 2023.

Håber vi ses til en spændende, hyggelig og informativ aften.

Arrangørens kontaktinfo

Hrimnir, VestskovenSe arrangørklubben på SPORTI

Hrimnir Vestskoven

Mødested/startsted

Naturcenter Herstedhøje
Herstedhøje Allé 1
2620 Albertslund
Danmark Vis på kort Navigér hertil