Det Sjællandske Bededagsstævne WRL/DRL

4. - 5. maj 2012

29. februar kl. 18 åbner vi for tilmeldingen til Det Sjællandske Bededagsstævne 2012. Skinfaxi, Blossi, Thor og mange gode kræfter fra andre klubber står bag – så vi skal nok få et par gode dage sammen. Bemærk dog at der åbnes for forhåndstilmelding for særlige hjælpere den 27. februar kl. 8 som har fået tilsendt en forhåndstimeldingskode.

Det kommer til at foregå bededag fredag den 4. maj og lørdag den 5. maj 2012 og det sker naturligvis på DIs center HEDELAND, Stærkendevej 226 a, 2640 Hedehusene. 250 m. bane.

Alle beløb indvundet på stævnet, herunder evt. kontante sponsorater eller lign. stilles til rådighed for Hedelandsudvalget til brug for vedligeholdelse og forbedringer af anlægget.

Støt op om det Sjællandske arrangement. Skal Du ikke ride – eller får du ikke plads, så kom som tilskuer eller hjælper.

Vi rider udtagelser om fredagen og finaler om lørdagen. Kun klasser med mindst 20 startende afvikles med både A og B finaler – og kun klasser med mindst 10 startende junior/ungrytter deltagere rides som selvstændige klasser. Der er sløjfer til finaledeltagerne i hver klasse.

Der rides efter gældende reglement. Vi stiller ikke krav om ridejakker og lign. og der bliver ikke forryttere.

Stævnet har WRL og DRL status og tæller desuden til ISHESTELIGAEN. Der er altså kvalifikationspoint på spil i alle klasser.

Der vil være max. 3 ryttere på banen af gangen i alle klasser, undtagen 5 gang, der rides som 5.1.

160 starter (1 klasse = 1 start – heri indgår ikke pasløb, der er uden limit i antal deltagere) - tilmelding foregår efter først til mølle princippet – dog således, at:

Arrangørerne forud for tilmeldingsstart har reserveret pladser til heldagsmedhjælperne – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre.

Endvidere oprettes venteliste for de første 20 starter efter der evt. er fyldt op.

Der udbydes flg. klasser:
4.2, 4.3, 4.5, 5.1, T3, T4, T5 og T7. Dertil 250 m. Pas P1, speedpas P.2 og stilpas PP.1. - uden deltagerbegrænsning og uden minimumsantal – DER BLIVER PASLØB.

Max 4 starter pr. rytter – dog excl. pasløb.

Dommere er: Karin Hassing (DK/FEIF), Pia Andreasson (S/FEIF) Anja Fabrin (DK), Ole Olsdal (DK), Charlotte Helsøe (DK) og Thor Hansen (DK). Der tilstræbes 5 dommere i alle discipliner.

Stævnet vil starte kl. 9,00, måske lidt før. Vi forventer at være færdige fredag ved 18 – 19 tiden – lørdag lidt tidligere.

Deltagerbetalingen består af grundbeløb 150 kr. Dertil 200 kr. pr. disciplin – dog kun 175 kr. for ikke WRL discipliner. 100 kr. pr. pasdisciplin + betalingsomkostninger via SPORTI. Anden betalingsmåde kan ikke anvendes. Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales deltagerbetalingen ubeskåret – men der refunderes i øvrigt herudover ikke ved afbud uanset årsag. Ny hest eller ny rytter (ikke begge dele) kan påsættes indtil 22.04, men det kan ikke påregnes, at der herefter kan skiftes klasse, volte eller rytter (dette er en undtagelse fra reglementet).

Tidsprogram offentliggøres på www.thor-klubben.dk i god tid forinden – STARTLISTER opsættes på pladsen senest 1 time før hver klasse – det er nødvendigt grundet meget usmidige regler omkring ændringer. Følg også med på stævnets facebook side.

Fredag aften afholder de der har lyst en fælles grill aften. For 50 kr. er der salat og brød (og varm grill) men man skal selv medbringe kød og drikkevarer. Aftenen er fælles – og det er alle opgaverne også, incl. oprydning. Vi sørger dog for en grillmester – vi er nok klar ved 20 tiden.

Fri camping uden el på stedet – vi opsætter ikke badevogn.

Folde a 150 kr. er de kendte faste – og de skal efterlades RYDDEDE FOR MØG, HALM OG HØ (ALT DER IKKE VAR DER DA MAN KOM). Sker dette ikke opkræves 200 kr., hvilket man accepterer ved tilmeldingen. Man må kun bruge den anviste fold – ikke den ved siden af eller andre steder.

Bokse a 200 kr. er EXCL STRØELSE OG MAN SKAL MUGE EFTER SIG. Det koster 500 kr. hvis man forlader boks uden den er pænt ryddet.

Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads.

Hvis der ønskes fold til HINGSTE, vil vi søge at tildele fold uden direkte nabo.…husk derfor at oplyse, hvis du tilmelder en hingst og ønsker fold.

VI BEKLAGER DET ER NØDVENDIGT MED GEBYRER FOR UNDLADELSER; MEN DER ER DESVÆRRE STADIG NOGEN DER IKKE FORSTÅR, AT MAN SKAL RYDDE OP EFTER SIG.

Cafeteria på pladsen – så lad madpakken blive hjemme.

ALLE deltagere (de kan afløses af egen hjælper) skal være villige til evt. at påtage sig en tildelt tjans på dagen – der vil naturligvis blive taget hensyn til hvornår man skal ride. Man kan komme til at være hjælper enten FØR, EFTER eller INDIMELLEM man selv skal ride – er dette ikke OK, skal man ikke tilmelde sig.....

Se derfor efter på medhjælperfortegnelsen i.f.m. programmet og vær klar til aftalt tid. Bliver man forhindret finder man selv en afløser og giver besked til Finn Nejstgaard, der også svarer på spørgsmål i øvrigt pr. mail finn.ne@gmail.com eller på tlf. 46497909/40271432.

Tilmeldingen starter som anført og slutter når der er fyldt op – dog senest den 01.04.2012.

På vegne af de aktive

Finn Nejstgaard

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben THORSe arrangørklubberne på SPORTI

Blossi Islandsheste Klub
Thor
Skinfaxi

Mødested/startsted

DIs center HEDELAND
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil