DM2023 - Sponsor/udstiller

6. - 9. juli 2023

Kære mulige sponsor eller udstiller ved DM i Sport 2023 for islandske heste

Har du lyst til at være med til at gøre Danmarksmesterskabet i Sport 2023 for islandske heste til en stor succes?

Den 5. - 9. juli 2023 afholdes Danmarksmesterskabet i Sport 2023 for islandske heste, og vi forventer at tage imod cirka 160 af Danmarks dygtigste juniorer, ungryttere og seniorryttere.
Danmarksmesterskaberne arrangeres i år af Saga Svendborg, under Sportskomitéen og Dansk Islandshesteforening, og afholdes på ét af Danmarks bedste baneanlæg, Tankefuldbanen i Svendborg.

Til DM i Sport 2023 vil udtagelseskomitéen også være til stede, og vil ved stævnets afslutning udtage dette års landshold, der skal repræsentere Danmark ved VM i Holland i august.

På dette link kan du læse mere om de forskellige muligheder for at være sponsor eller udstiller. Vi håber meget, at du vil støtte op om DM i Sport 2023 for islandske heste.

Du bedes udfylde oplysningerne på tilmeldingen, og krydse af i boksen ud for det sponsorat du ønsker, og vælge en klasse, du vil sponsorere. Hvis du vil sponsorere flere klasser, og tilføje gavesponsorat og/eller standplads, må du oprette en tilmelding for hver. 

Vi sender efterfølgende en faktura på dine bestillinger, hvor vi beder om at få dit logo og link til hjemmeside / Facebook / Instagram profil retur.

Spørgsmål sendes til sponsor@saga-svendborg.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner DM-udvalget, Saga Svendborg

Arrangørens kontaktinfo

Saga SvendborgSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Saga Svendborg
Tipsvænget 19
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil