Talent Team Nord

Visionen er at skabe et fundament, således unge talenter inden for den islandske hestesport får de optimale betingelser for sportslig og personlig udvikling. Den islandske hestesport er i stærk vækst i hele Skandinavien og har i løbet af de seneste år tiltrukket mange ryttere fra storhesteverden.

Målet med etableringen af ”Talent Team Nord” er at skabe de optimale rammer for udvikling af unge talenter, således de får den støtte og undervisning der skal til for, at bibeholde og videreudvikle deres sportslige præstationer.

Inden for de fleste sportsgrene findes der både klubber og talenthold, for de særligt talentfulde, dette er dog ikke tilfælde indenfor ridesporten og derfor er succes blandt de unge, oftest skabt via velhavende forældre, der har råd til, at købe sig til dyre heste. Vi ønsker, at skabe et fundament, hvor det er talentet og ikke pengepungen der er det bærende. Vi ønsker, at have fokus på udviklingen af den unge rytter i samspil med sin hest for herigennem, at opnå en større personlig involvering fra den enkelte.

Ofte er rytterne spredt over større geografiske områder, da mange har hestene hjemme og ikke på rideskoler. Derfor er det ofte svært for unge ryttere, at få skabt relationer med andre sportsudøvere samt, opnå kontinuerlig udvikling gennem træning og mental støtte fra professionelle.

Indmeldelse

Afholdte arrangementer på SPORTI:

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.