HEKLAs fastelavnsstævne 2014

Søndag den 2. marts 2014

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afvikles på Heklas adresse i ridehallen(20x40), Dybvadvej 124, 9740 Jerslev. Stævnet afholdes den 2. marts 2014 og starter kl. 9:00. Indcheckning kl.8:00 til 8:30. Der vil blive afholdt dommer/ryttermøde kl. 8:30.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet: 3-gangS, 3-gangJ, 3gang+, T8S, T8J og T3*. 3-gang er tølt, trav og skridt og 3-gang+ er tølt, trav, skridt og ”beauty-tølt”. Alle gangarter rides i valgfrit tempo. Beauty-tølt er valgfri tølt opgave ex. løse tøjler, øgninger/nedtagninger osv. T3* er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse. Juniorklasser er for ryttere, der er til og med 15 år og Seniorklasserne er for ryttere, der er 16 år eller ældre. Vi beder rytterne huske på at dette er et hyggestævne, og det ikke skader at prøve nogle andre klasser, end dem, man normalt rider.

Som noget nyt i år, vil vi belønne udklædning, som en del af den samlede karakter til hver ekvipage – både i udtagelsen og finalerne. Skalaen for udklædning er fra 3 til 7, hvor 3 er for ingen udklædning og 7 er topudklædningen. Bare husk at sikkerheden ikke må glemmes, når udklædningen findes!

Du må kun tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse. Én hest må gerne have to ryttere, men må stadig kun starte én gangartsklasse og én tølt klasse. Husk du skal være medlem af Hekla. Stævnet afvikles med Hekla dommere, derfor er rytterlicens ikke nødvendig. Vi gør opmærksom på, at hestene skal være skoet enten med 0 eller 4 sko, og vi tillader kun, at der rides med stangeffekt i 3gang+ samt i T3*. Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale. Klasser med 3 eller færre tilmeldte kan aflyses. Der vil kun blive afviklet A-finaler.

Pris for deltagelse i stævnet: 140,- per ekvipage. Prisen er inklusiv fold - HUSK foldredskaber. Leje af boks til kr. 200,- inklusiv halm. Husk at rydde boksen efter brug. Spiltov: kr. 100,- (max 9). Har du haft hesten stående i siden af ridehallen, skal der også ryddes op efter din hest og dig. Der må kun opbindes i siden af ridehallen, såfremt vejret ikke tillader fold. Der er plads til 50 ekvipager og der kan kun tilmeldes én hest per rytter. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 10. februar 2014 kl. 18:00. Husk at have udfyldt din profil inden og hav dankortet klar. Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste på 3 pladser.

Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 17. februar 2014. Startgebyr refunderes kun efter 17. februar ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden den sidste rytter rider fra banen den 2. marts 2014. Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan vil være på hjemmesiden fra den 23. februar. I frokostpausen vil der være tøndeslagning for børn og unge til og med 15 år.

Dommer til stævnet: Katrine Skrubbeltrang, Annika Skrubbeltrang, Anne Sundby og Andreas Kjeldgaard

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas Stævneudvalg
Christina, Pernille, Cecilie og Line.

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124, Hellum
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil