CLUBS

Fjörður

About the club

Islandshesteklubben Fjörður er din lokale klub i området Skive og Salling. Klubben blev stiftet i 2012 som en skovtursklub, men i forbindelse med etableringen af Ovalbanen på Skive Travbane er der kommet i klubben et mix af Skovturs & Stævneryttere.

Fællesskab og deling af naturen er stadig klubbens fundamentale basis. Vi tager på en del ture i løbet af året. Her inviterer klubbens medlemmer og venner, der kender endnu flere ryttere, hinanden på ture på kryds og tværs af netværk. Fjörður har til nu kortlagt ca. 18 gode rideruter i klubbens område.

Klubben har i 2015 for første gang afholdt et ALRID-stævne og 2 Klubstævner med stor deltagelse og tilfredshed for deltagerne. Vi håber at dette er grundstenen til rigtig mange stævner de kommende år.

Ture, stævner og fælles aktiviteter bliver opslået her på hjemmesiden og klubbens gruppe på facebook. Undervisning og uddannelse af især unge, voksne, de mere rutinerede og stævneryttere er også på Fjörðurs program. Klubben har en række aktivitetsudvalg, der tager hånd om klubbens mange alsidige aktiviteter.

Vi er ildsjæle i klubben. Og her kan du være med. Har du forslag til aktiviteter, har forslag til en ridetur, har lyst til at invitere på en ridetur i dit rideterræn, så lav et opslag på vores facebook. Link finder du her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at kontakte medlemmer i vores aktivitetsudvalg. Alle indslag tages imod med kyshånd! Det samme gælder nye medlemmer, der kan være sikre på at blive taget godt imod. Vi er jo islænderryttere, med alle de egenskaber, det indebærer!

Dansk Islandshesteforening udvalgte i 2013 Fjörður, blandt 62 lokalklubber på landsplan, til at være Årets Klub. En titel, der gives for spændende udvikling og tiltag, der fremmer ridning på og interessen for islandske heste i lokalklubbens område. Fjörður har siden starten formået at samle godt 80 aktive ryttere i vores lokalområde. 

Klubbens vision er endvidere at være aktiv bidragyder til at gøre lokalområdet til et hestecentrum. Et mål, der kom et skridt videre ved etableringen og indvielsen af Dansk Islandshesteforenings rideanlæg med internationale mål på Skive Trav i august 2013.

Bestyrelsen/ Fjörður

Club's contact info

Fjörður
Agertoften 22
7800 Skive
Danmark


 Write to the club
 20456999
 mail@fjoerdur.dk
 Go to website

Upcoming events

Fjørdur: Kratluskerstævne
06-10-2024 ·  Ridesport  ·  Skive

Past events

Klubkursus i Hestevelfærd
21-03-2024 ·  Ridesport  ·  Viborg
Læs mere
Arrangement afholdt - læs mere
Fjördurs Julestævne
02-12-2023 ·  Ridesport  ·  Skive
Resultater
Arrangement afholdt - se resultater
Vestjysk Mesterskab i Gædingakeppni DRL
28-07-2023 ·  Ridesport  ·  Skive
Resultater
Arrangement afholdt - se resultater
Fjördurs Forårsstævne
22-04-2023 ·  Ridesport  ·  Skive
Resultater
Arrangement afholdt - se resultater
Fjördur: Mini workshop - Udstyrstilpasning
26-02-2023 ·  Ridesport  ·  Skive
Aflyst
Fjördurs Vinterstævne
26-11-2022 ·  Ridesport  ·  Skive
Resultater
Arrangement afholdt - se resultater
Fjördur: Har du styr på din vinterfodring?
12-11-2022 ·  Ridesport  ·  Skive
Læs mere
Arrangement afholdt - læs mere
Fjørdur: Kratluskerstævne
09-10-2022 ·  Ridesport  ·  Skive
Læs mere
Arrangement afholdt - læs mere
Fjördur’s 10år jubilæumsfejring
02-10-2022 ·  Ridesport  ·  Skive
Læs mere
Arrangement afholdt - læs mere
Fjördurs 10 år Jubilæumsstævne
21-05-2022 ·  Ridesport  ·  Skive
Resultater
Arrangement afholdt - se resultater