KLUBBER

Talent Team Midt

Om klubben

TALENT TEAM MIDT

Målet med etableringen af ”Talent Team Midt” er at skabe de optimale rammer for udvikling af unge talenter, således de får den støtte og undervisning der skal til for, at bibeholde og videreudvikle deres sportslige præstationer, men også for at give dem muligheden for at være med i et socialt fællesskab, hvor man bakker hinanden op og støtter hinanden på bedste vis.

Vi ønsker at skabe et fundament, hvor det er viljen og lysten og ikke pengepungen, der er det bærende. Vi ønsker at have fokus på udviklingen af den unge rytter i samspil med sin hest, for herigennem at opnå en større personlig involvering fra den enkelte.

Ofte er rytterne spredt over større geografiske områder, da mange har hestene hjemme og ikke på rideskoler. Derfor er det ofte svært for unge ryttere at få skabt relationer med andre sportsudøvere samt opnå kontinuerlig udvikling gennem træning og mental støtte fra professionelle. Teamet skal bringe de unge tættere sammen, så de føler, de er en del af et hold, som bakker hinanden op.

Pris pr. deltager: 2500 kr.+ sportigebyr (Ca. fra 15.10.19-1.09.20)

Klubbens kontaktinfo

Talent Team Midt
c/o Mette Damm Bak
Bådsgårdvej 72
7840 Højslev
Danmark


 Skriv til klubben
 mdbbh14@gmail.com

Kommende arrangementer

Talent Team Midt: Temadag Karin Wyrtz
10-09-2020 ·  Ridesport  ·  Højslev

Afholdte arrangementer

Talent Team Midt: Temadag Karin Wyrtz
23-04-2020 ·  Ridesport  ·  Højslev
Aflyst
TT Midt: Temaaften med sportsdommer Tenna Lund
19-03-2020 ·  Ridesport  ·  Højslev
Aflyst